Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • OPCzao
    BR
    21/07/2021

    Bardzo dobry przybył tu na mój adres w 20 dni, klawiatura nie mechaniczna, ale raczej półmechaniczna, dla każdego, kto chce zobaczyć szczegóły mam kanał w YouTube i jeśli nazywa się PCZão, przynosim treści sprzętowe w ogóle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    muito bom

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Las luces son pobres en vivo, sin embargo, la textura y sensación de las teclas es agradable

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    bellissima sembra un buon prodotto

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Klawiatura jest bardzo dobra, zamówiłem tryb RGB i wyglądają bardzo ostre światła, NIE jest mechaniczna, ale brzmi i czuje się lepiej niż konwencjonalny membranowy, to TKL, więc nie ma klawiatury numerycznego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Very cheap for what it gives. I did not expect the shipping to take over a month that really annoyed me but eh its free shipping what should i expect. i recommend this website though.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Myślałem, że kupię mechaniczną klawiaturę, ale to membrana z mechanicznym stylem:V, czuję się trochę zdarta.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Klawiatura sama w sobie jest dobra, ale brudna, ponieważ jest biała A za cenę, którą zapłaciłem, nie sądzę, że było warto, bo to membrana, a nie mechaniczna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Jest bardzo dobry, chociaż myślałem, że jest mechaniczny, ale to membrana, z mechanicznym wyczuwaniem, chociaż jest bardzo dobra i bardzo dobra gama kolorów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Bardzo dobrze, przybył w 20 dni

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 471
    • Ft20 438
    • Ft19 779
    • Ft18 460
    • Ft21 098
    • Ft22 416
    • Ft26 043
    • Ft29 010
    • Ft28 351
    • Ft24 395