Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(114)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(114)
    • 5 Star(112)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/07/2021

    Przyjechał dwa dni wcześniej. Paczka była w dobrym stanie. Zawierał dwa kawałki, bo zamówiłem dwa. Jeszcze jej nie otworzyłam. Ale zanim go zamówiłem, zbadałem dokładnie to, czego chciałem i co mogłem znaleźć do kupienia. Myślę, że to dobry wybór. Obie pójdą do moich córek. Przyjechał dwie godziny temu. Powód był w środku nocy. To tylko dwa lata, to tylko dwa. Nie dałem jej. Ale myślę, że to prawda, że mogę ci pomóc. Myślę, że pasuje idealnie. Oboje pójdą do mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    ... Za dobre dla jego pieniędzy... wszystko zgodnie ze specyfikacją produktu... Nie miałem czasu, by sprawdzić, jak długo działa bateria. Zobaczymy. .. Wygląda ładnie i... łatwo się go używa .. Bardzo szybka misja!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Przede wszystkim świetnej wysyłki szybki brytyjski sprzedawca. Najlepsza cena online za świetny produkt z wieloma funkcjami różniących się w zależności od modelu telefonu. Łatwy intuicyjny UI na obejmuje aplikację sprawia, że jest to idealne dla początkujących i profesjonalistów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Przybył na czas i jest nietknięty. Aplikacja ZY Cami nie została złożona przez Playscreen, więc musiałem ją pobrać i zainstalować oddzielnie. To też działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Właśnie otrzymałem produkt, ale jeśli chodzi o wysyłkę i pakowanie i jakość idzie to 5 gwiazdek, spróbuje później i może dodać kilka więcej `myśli do tej recenzji, jeśli to możliwe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Wszystko idealne przybyło w ciągu 5 dni roboczych. Włącza i działa idealnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Doskonały produkt..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Mój mały syn używa go (10 lat) 🙃 Jesteś zadowolony z 😀😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Otrzymałem wszystko, jak w reklamie.. działa idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Zgodnie z oczekiwaniami dobrze zapakowane i brak awarii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 194
    • Ft6 924
    • Ft124 706
    • Ft3 643
    • Ft6 532
    • Ft6 924
    • Ft3 277
    • Ft3 132
    • Ft9 111
    • Ft5 831
    • Ft6 560
    • Ft5 831
    • Ft9 478
    • Ft198 895
    • Ft47 354
    • Ft144 912
    • Ft27 148
    • Ft58 691