Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/03/2021

    Jeśli spodziewasz się dźwięku HiFi nie jest to odpowiedni produkt do wyboru. Ale jeśli szukasz głośnika tylko po to, aby poprawić swoje ręce, wolny dźwięk będzie to więcej niż potrzeba. Jego pasywny głośnik basowy poprawia również doświadczenie w słuchaniu dźwięku. Ponownie, nie oczekuj jakości HiFi z głośnika 5W. Szybka dostawa, ładne pudełko kartonowe zabezpieczone folią z logo Zelot.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Ma dobry dźwięk... Jest dobrze wyważony.... Pod spodem ma nieśliski materiał.... Używam go w autobusie i na kolei jest stabilny. Generalnie to bardzo dobry mówca!!! Ale dam cztery gwiazdki, bo wolałbym, żeby miały dwa dodatkowe przyciski do dźwięku, by łatwiej go kontrolować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Mniej niż 2 tygodnie do Węgier! Bardzo dobra usługa wysyłkowa, dziękuję Banggood! Produkt wygląda zgodnie z opisem, przetestowaliśmy go jeszcze, działa prawidłowo, do normalnego użytkowania!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Arrived just today, 10 days earlier as planned, so thank you for the really fast delivery. I'm currently testing it. My first impressions are really good. The sound is well balanced (enough bass and high tones) and the volume is also decent for this size. Bluetooth connects flawlessly, FM reception could be better (using a ca. 1m long AUX cable as antenna helps a lot). TF card / USB mode is not tested yet but I'm sure those work too. The voice menu is too loud for me, could be a lot quieter. Dedicated volume control buttons would ease the control tremendously. Overall this is a fairly good bluetooth speaker, especially for this price. Would absolutely recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Dobry, mały i poręczny głośnik. Odtwarzanie jest bardzo czyste, ale nie nazwałbym tego subwooferem. Brzmi bardzo dobrze jak na rozmiar. Gra MP3 bez problemów. Nie próbowałem jeszcze funkcji bez rąk. Połączenie Bluetooth działa bezproblemowo. Wiadomość o stanie jest niepokojąca na pełnych obrotach. Nie podoba mi się kontrola głośności. Chciałbym to zrobić krok po kroku. Podsumowując, całkiem godny polecenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Bardzo dobry i czysty dźwięk. Pod wrażeniem basu. Ir ma dobrą jakość materiału i głośnika

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Niesamowity mały głośnik TWS bluetooth, jestem pod wrażeniem jakości dźwięku. Jest dość mały, ale ma przyzwoitą wagę. Miałem wrażenie, że będzie nieco większy :) Bardzo zadowolony, najwyższej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    przybył po 24 dniach od zakupu, pudełko przybyło pobite, jak na razie produkt nie ma wad

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Wielkie małe pudełko brzmi bardzo dobrze do kochania perfekcji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Robię testy, ale na początku bardzo mi się podobało i cieszę się z wyników Super polecam dziękuję 🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 248
    • Ft8 648
    • Ft2 958
    • Ft2 560
    • Ft2 733
    • Ft2 570
    • Ft2 217
    • Ft27 266
    • Ft18 838
    • Ft4 707
    • Ft44 409
    • Ft12 814
    • Ft26 913
    • Ft4 483
    • Ft26 593
    • Ft10 728
    • Ft8 328
    • Ft2 958