Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(89)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(89)
    • 5 Star(75)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/12/2021

    Product seems to be very nice. BUT: I bought the upgraded version. I got a carton stating I got Pirates 2 MT-8. In the carton box there is a manual which states Pirates 3 MT-8. The manual tells that the car is not water splash proof. I think I bought the upgraded version on which the ESC is splash proof and motor totally eater proof. As there are no any markings on motor and on ESC there is marking of "ZD" it is impossible to verify what I have got. of course on videos I can see that there is blue colored motor for basic set and I have black motor. So this is very confusing! I would be happy to have the markings/labels on upgraded parts to tell that ESC is 120A and motor is the upgraded version.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    ottimo tutto come descritto e arrivata nei tempi prestabiliti .ottimo ottimo ottimo .grazie bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    9116 Piraci 2 jest wielką wartością, RC, potworna ciężarówka. Świetny wygląd i wydajność za dobrą cenę. Bawiłam się tym z moim synem i on to uwielbia. Jest bardzo szybki, więc nadzór z młodszymi dziećmi jest bardzo zalecany. Dałbym 5/5 gwiazdek, ale jest kilka drobnych rzeczy, które to zawodzą: - Dostarczone baterie (2 x 2S) mają skomplikowane ustawienie okablowania, ze złączem balansowym (typu JST-XH) przylutowanym do odłączanego przewodu, a nie bezpośrednio do akumulatora. To jest bałagan i utrudnia ładowanie równowagi - potrzebne będą klipsy krokodyla, aby połączyć przewody, aby wykonać niezbędny obwód do ładowania. - Dostarczona ładowarka to ImaxRC B3 Pro Compact Charger, który jest bardzo podstawowy, ale powinien działać. Jakkolwiek moja była DoA, a w momencie pisania wciąż czekam na rezolucję Banggood. - Miałem średni wypadek w ciągu kilku pierwszych dni od posiadania tego i prawa kierownica (część nr 8135) pękła. Wydaje się to być szczególną słabością z tej ciężarówki Pirates 2 RC, problem, który został również podjęty w wielu recenzjach na youtube tego samochodu RC. Łatwo to naprawić, ale musiałem zamówić nowe części. Ogólnie jest to naprawdę dobry wypychacz dla pieniędzy, ale kilka dobrych rad jest: - Kup osobną torbę z zamiennymi spinaczami do ciała - łatwo je zgubić - Kup oddzielne metalowe kierownice (zastąpić część #8135 częścią # 8052) - Kup własne oddzielne baterie i w połowie przyzwoitą ładowarkę. (uwaga optymalnych wymiarów akumulatora dla podwozia 9116 to 139(L) x 47(W) milimetrów)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2018

    Llego bastante antes de lo que ponía en la fecha de entrega, un mes justo, la caja que lo contenía llegó bien y todo lo del interior perfecto. Dentro de la caja está el coche con su mando, cargador, varios repuestos, tubo antena y un manual super completo. Viene con dos baterías de 7.4v y de 5000mah y 3000mah, da un total de 8000mah de capacidad y trabaja al estar en serie a 4S. Emisora sencilla pero completa y buen alcance, el coche corre unos 70kmh testados, sale de caballito si quieres.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2019

    ilk gunden, fazla zorlamadigim halde tahrik mili cikti, vergiler dahil seceneginde gumruge takilmadi 12gunde istanbula gelip,yurtici kargoyla geldi 2 tane 2s 4000mah toplam 4s 80000mah 25c pil var, 1/8 olarak gozukmuyor 1/10 gibi gozukuyor. Dedigim gibi iyi urun ama profesyonel degil. Fiyat uygun ve iyi satici.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2018

    Well done quite reliable monster truck for unbelievibly low price. What I actually received inside this RC car - 4274 motor (ZD racing) , 120A ESC ( actually seems to be 60-65A non waterproof, 2x2 in a row (4s)- 4000ma max hard box LiPo, 2ch ZD transmitter good qualtiy, enough power servo 0.9 hard screws What was broken and repaired(replaced) - front wheel strike at 30 km/h, ESC burned after 5 days due to ride on wet grass. Changed grease in all 3 diffs (they arrived almost empty and leaked), enforced cover, splited 2s batteries Max. speed in stock 3s GENs 25C - 53.8 km/h, 2s ZD 25c - 37.7 km/h. Overall impression - great car for the requested money .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2020

    Przybywam do Hiszpanii za 31 dni. Wszedł w niechronionym pudełku do samochodu, trochę dziwne to... Przyszedłem z podręcznikiem piratów wyścigowych ZD 3, więc będę musiał im poskarżyć się, żeby wysłali mi jeden z moich modeli. Samochód daje wrażenie, że coś się zaraz poluzuje, robi dużo hałasu, a tam śruby muszą być dokręcone... Złe przeczucia w tym względzie. Przyszedł w innym kolorze niż ten, który zamówiłem. Ładowarka jest dość zła. Wydaje się też, że trochę się kręci, ale chyba muszę zagrać coś do regulacji (nie mam na myśli nadajnika) Pozytywną rzeczą w samochodzie jest to, że jeździ dużo i estetycznie jest to bardzo piękne, rozmiar imponuje i cena, którą ma jest trudno znaleźć coś lepszego w tej skali

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2020

    Szczerze mówiąc, mam samochód, ale nie muszę go jeszcze używać na zewnątrz (pierdol się koronawirus). Próbowałem go użyć na werandzie, ale jest za szybki, żeby cokolwiek testować. Zmieniłem złącze baterii z T-plug na xt60, więc mogę użyć własnej ładowarki. Z wtyczką T, którą rozładowałem z baterii zrobiłem adapter xt60. Ponieważ chciałem użyć własnej ładowarki, musiałem „połączyć" przewody równoważące dwie baterie. Musisz użyć złączki 5 drutu jst i umieścić kable jak na 6 zdjęciu (nie używa się jednego przewodu ze złączki serii). Pamiętaj, aby dokręcić WSZYSTKIE śruby i używać wątków. Jedną ze śrub, którą sprawdziłem, była jedna, która zamyka metalowy pasek w przednim zawieszeniu (ostatnie dwa zdjęcia), Próbowałem go zacisnąć, ale się zaciął i teraz nie mogę go zacisnąć, bo jest zniszczony... Nie wiem, czy będzie to problem, kiedy będę skakał, spróbuję znaleźć część zapasową.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2019

    arrivata oggi all interno ci sono tutte le parti descritte come da foto la macchina sembra robusta e di ottima fattura ! pultroppo il caricabatterie è difettoso scalda subito e i led non formiscomo i dati reali ! viene consegnata con due batterie 2s 4000 ponticellate a 4s 4000 la ricarica con quel caricabatterie ne pemette la carica di una batteria alla volta !!! caricabatterie pessimo nato per ricarica 2s e 3s del modello inferiore !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2018

    Mesmo enviado com o valor reduzido fui taxado. Produto de excelente qualidade extremamente veloz e robusto.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$290.99
    • US$309.99
    • US$148.99
    • US$345.89
    • US$349.99
    • US$290.97
    • US$9.99
    • US$325.99
    • US$440.99
    • US$310.97
    • US$12.99
    • US$28.99
    • US$105.99
    • US$19.99
    • US$132.99
    • US$56.99
    • US$151.99
    • US$79.99