Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(97)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(97)
    • 5 Star(88)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/06/2021

    Dobra jakość za cenę jaką ma, mając ją teraz w moich rękach....se docenia znacznie większą jakość w wykończeniach niż na filmach, które widziałem tam, Przybyłem dużo wcześniej niż się spodziewano „kup w niedzielę" i przybywam w najbliższy wtorek i w doskonałych warunkach opakowania, Jest to pierwszy raz, kiedy kupuję w bamggok, więc daję 5 gwiazdek w logistyce!! Teraz tylko brakuje, żeby pobarczyć wózek z moim synem! Już widzę, jak sobie kupię, ale w skali 1:10 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Wygląda dobrze, nie otworzyłem jeszcze pudełka. Będę aktualizować, jeśli będą jakieś problemy. Sprawdź mój kanał na Youtube, aby uzyskać recenzje RC Garaż Joel Cruz RC Dziękuję BG.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Łał. Ta mała rzecz jest niesamowita, idealna szybkość, perfekcyjna obsługa, idealne pochłaniacze wstrząsów, idealne życie na baterii, tak dobre, że zamówię kolejną dla żony! Możesz dosłownie zamówić każdą część. Super bonus: Lipo, które przyjechało z samochodem nie ma 1,500mah, ale 1,800mah! Po prostu kup to już!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Idealny czas dostawy super 7 dni szczęśliwego czasu! 🤣🤣🤣🐲🐲🐲🐲🍀🍀📶📶

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Zajebista mała ciężarówka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Świetny samochód dla początkujących, dobra prędkość i obsługa. Świetne funkcje w cenie, ta wersja ma silnik bezszczotkowy, zawieszenie oleju i miękkie opony z pianki. To jest naprawdę zabawne prowadzić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Ładny produkt z nieco innym wyglądem, bez szczotek i hydraulicznych tłumików. Pakiet otrzymany w dobrym stanie, szybka dostawa 5 dni z Hiszpanii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Ta bestia jest niesamowita. Wyskakuje kołami, ma wstrząsy olejem i wypełnione pianą opony. Jedyne, czego potrzebuję, to różnice metalu. Te plastikowe wymagają wymiany po każdej drugiej rundzie. Więc proszę, ZD Racing daje nam aktualizację różnic.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Najwyraźniej wszystko ok nie przetestowałem jeszcze na ulicy. Zrobię to wkrótce

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Świetnie, bardzo dobrze. Zdecydowanie warte swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 356
    • Ft5 086
    • Ft4 293
    • Ft29 077
    • Ft4 954
    • Ft15 198
    • Ft20 155
    • Ft48 244
    • Ft44 940
    • Ft55 339