Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(29)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/07/2021

    Produkt przygotowany ostrożnie i ostrożnie w oryginalnym opakowaniu, ale niestety kąt aileronu nadwozia został złamany, prawa strona. Napięcie baterii nadal jest za niskie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Dostawa przez Hiszpanię w 1 tygodniu!! Dobrej jakości pojazd. Sprawdź zaciski przed użyciem i średniej jakości naklejki. Wymaga pewnych poprawek przed pierwszym użyciem. Niski poziom baterii, nie najlepszy do przechowywania... Poza tym bardzo szczęśliwy 👌

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Jag har fått min ZD Racing Pirates 3 den vad jätte fint. men det är två pinnar som håller plast cover är sönder. kan man ordna och skickar som två reserv del. Tack på för hand…

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Kocham produkty ZD RACING, jakość-cena jest bardzo dobra, produkt przybył bardzo szybko. Dziękuję bardzo!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Ładny samochód. Podoba mi się 💯❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Echt super driftcar für draussen!! Hab ihn auf 70kmh gemessen mit 3S 3000mah 30c Akku! 😁 Bin echt zufrieden!! 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    muy contento, me llego en 3 dias a mi casa coche de muy buenos materiales y una gran inversión lo recomiendo :D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Dostać się do hobby Bangbang dostarczone na czas. Niech ktoś się odezwie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Doskonała jakość i mieć dużo zabawy z nim :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Sapokoy
    PH
    03/07/2021

    Dostawa była zgodnie z planem i była dobrze obsługiwana, prosto z pudełka miała drobne problemy, była mała śruba, która wyglądała jakby pochodziła z samochodu, ale nie mogła znaleźć gdzie jest i brakowało spinacza do nadwozia, W każdym razie naładowałem baterię i po raz pierwszy ją włączyłem i dałem jej dobry Rev nie brzmiało dobrze, jakby biegi były za ciasne na dyferencjałach, więc sprawdziłem i wygląda na to, że przedni zespół dyferyjny nie był dobrze wykonany. Lewa strona nie miała poślizgu, a prawa nie miała, również główny napęd po prawej stronie musiał ślizgać się co bardzo utrudniało obrót, po umieszczeniu rzeczy w odpowiednim miejscu wszystko szło gładko, Och i tłumiki były wypełnione olejem do właściwego poziomu więc to było dobre, wszystkie części są dobre i samochód oferuje naprawdę dobrą cenę, przetestuje to jutro na torze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft43 249
    • Ft80 219
    • Ft47 035
    • Ft65 267
    • Ft18 624
    • Ft96 993
    • Ft70 738
    • Ft14 520
    • Ft29 740
    • Ft101 340
    • Ft32 149
    • Ft27 148
    • Ft19 255
    • Ft3 154
    • Ft46 722
    • Ft17 992
    • Ft5 995
    • Ft115 225