Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(58)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(58)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/01/2021

    Oryginalne części zamienne ZD do mojej ciężarówki ZD MT8. zostanie zainstalowany bezpośrednio..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2019

    The body is fragile, needs a bit of strengthening and will be ok. The kit version of MT8 is also ok with a bit of strengthening and upgrades! And it floats out of the box!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Przybyli szybko i dobrze zapakowani, tak że powłoka ciała była w idealnym stanie bez wypaczenia i zniekształceń. Zestaw naklejek był umieszczony wewnątrz muszli i tak był trzymany idealnie płaski, tak aby żaden z nich nie był pognieciony. Oznaczało to, że udali się do skorupy bardzo dobrze i wyglądali niesamowicie. Kiedy zainstalowałem go na moim Monster RC Trucku Pirates 3 wyglądał jak nowy, jak miałem z przodu oryginał i całkowicie rozwalił jeden przedni róg - D'oohh!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Świetnie wyglądające ciało niestety boki były wygięte z powodu zbyt ciasnego owinięcia i taśmy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2019

    Die Karosse kam beschädigt an (s.Bilder), deshalb möchte ich Sie bitten, mir das Geld dafür zurück zu geben. Wenn ich bis Freitag keine Antwort erhalte, werde ich über PayPal versuchen, das Geld zurück zu holen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2020

    Rozkaz został złamany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2020

    Nie mogę się doczekać, kiedy włożę to do mojego czterokołowego, sterowego pełzacza, wygląda całkiem ładnie, tylko z tego, że jest na górze, na 6 komórce, jak i na tym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2019

    Thank you very much banggood Perfect !!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • KaiVIP1
    DE
    01/11/2019

    Passt mit ein bisschen Anpassung auch auf einen Tamiya Nitrage 5.2. Verpackung könnte besser sein.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$41.57
    • US$41.57
    • US$24.03
    • US$38.10
    • US$11.54
    • US$335.99
    • US$305.99
    • US$39.73
    • US$15.00
    • US$253.99
    • US$9.99
    • US$4.39
    • US$15.00
    • US$4.99
    • US$21.84
    • US$6.39
    • US$34.99
    • US$10.38