Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/10/2021

    Dobry produkt, wart swojej ceny, ale przyszedł z rozbitą skrzynią, pełną ropy naftowej, która jest zawsze luźna, nawet po dokręceniu nakrętki z powodu części pod specyfikacjami. To wstyd, ponieważ sam produkt jest bardzo dobrze zbudowany i solidny, opony są niesamowite. Proszę zaktualizować swoje metody pakowania i dodać okładki w pudełku lub jakikolwiek rodzaj ochrony dla produktu. A tak, zapomniałem, że pocisk był pocierany o górę pudełka i zgięty w pobliżu otworów po słupku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Pakiet otrzymany w 4 dni w bardzo dobrym stanie, a samochód jest wspaniały! Brakuje tylko klucza, żeby zacisnąć wielki nakrętek koła!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Nieźle wygląda, ale nie jest mocny... więc w całym ładnym samochodzie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2019

    Fast Shipping and Arrived in Great Condition!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2019

    fast shipping!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2019

    Fast Shipping

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Dwie osie środkowe i tylne zerwały się ze wszystkich sworzni, ale do tej pory umieściłem w niej zamek 1515. Po zrobieniu kilku nowych ze stali ocynkowanej ćwierć cala i nowych szpilek, to jest bestia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Dobry produkt, ale godne pożałowania opakowanie bez zabezpieczenia, brak mi również koła nut!!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Dobry budżet. Przejść wszystkie śruby i sprawdzić wszystko ciasno, ustawić namierzanie i zawieszenie, dodać własne elektryczne części i gotowe do działania!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Super urządzenie, działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft68 508
    • Ft70 812
    • Ft59 508
    • Ft119 684
    • Ft82 481
    • Ft89 596
    • Ft126 665
    • Ft65 492
    • Ft169 337
    • Ft101 731
    • Ft32 552
    • Ft4 319
    • Ft29 254
    • Ft5 117
    • Ft4 984
    • Ft45 212
    • Ft48 536
    • Ft5 755