Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(57)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(57)
    • 5 Star(47)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/05/2021

    Paczka dotarła w bardzo krótkim czasie. Model jest super fantastyczny, ma dużo metalowych części i jest bardzo dobrze zbudowany jest kompletny ze wszystkim, bateria 3s, pilot, gotowy do użycia Zalecam użycie baterii 4s

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Nice 1/8 scaler, not a Ultrabasher but smooth jumps, mudholes, dessertfields, Rocks n hills is not a enemy for that Car.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    very nice car. as described and fast shipping to Belgium. Packaging also ok. only one small thing: there is no wrench included to lock/screw the tyres :(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Livraison rapide. Par contre colis éventré mis dans un sac pour l'expédition. Du coup manque un écrou de roue. A l'air robuste.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Najlepszy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Wygląda ładnie i dobrze zbudowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Ogólnie bardzo zadowolony z mojego zakupu. Ciężarówka ma dobrą jakość budowy i sprawia mnóstwo frajdy jazdy dookoła. Cena kupiłem to około 280€ lub 33 € Za ten punkt cenowy nie ma nic tam w skali 1:8 RTR, że jest nawet blisko! Obecnie działa tylko na maksimum 60%... Trzeba wykorzystać moment obrotowy, przyspieszenie i prędkość końcowa... Ta ciężarówka ma dużo ponczu na 3S, a bateria ma pewne problemy równoważące się prawidłowo, nawet po prawie 4 godzinach ładowania... Kontaktowane z BG, zobaczymy, co mogą zaoferować. Poza tym wszystko w porządku... Naprawdę imponująca maszyna, nie mogę się doczekać, aby wyjść i prowadzić ponownie :D

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2019

    Awesome Buggy, but it’s heavy and made out of bad plastics. Breaks very easily. Already need to replace front bumper, lower front suspension arm and wheely bar.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    W sumie dobra ciężarówka jednak wodoodporna obudowa dla odbiornika nie jest całkowicie wodoodporna, ale jest pył i lekki deszcz. A serwo ma 20kg w tej ciężarówce. Myślę, że dodali nowy typ baterii z ZD Race z logo i wszystkimi naklejkami. Nie ma problemów z równowagą na ładowarce. Ale potem prędkość. Cóż, nie biegnie 80km/h z pudełka z lipomierzem 3s, ale z baterią 4s robi 75km/h. To z pewnością ciężarówka, którą mogę polecić. Dobrze zbudować jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2020

    W końcu przybył po 30 dniach.. Naprawdę ładny i wytrzymały... wygląda dobrze materiał

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft89 478
    • Ft30 329
    • Ft93 292
    • Ft93 962
    • Ft88 752
    • Ft99 369
    • Ft100 529
    • Ft73 190
    • Ft59 343
    • Ft40 550
    • Ft75 828
    • Ft120 934
    • Ft31 648
    • Ft89 339
    • Ft102 534
    • Ft30 000
    • Ft33 573
    • Ft66 036