Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(83)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(83)
    • 5 Star(70)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/02/2022

    Emballage mal fait pas de calages ni de protections , la carrosserie est abîmé et il manque un morceau de la carrosserie et la carrosserie est légèrement ondulée bref la carrosserie est non conforme.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2022

    Bardzo zadowolony z Truck, dobrze wykonany z wielu błyszczących części aluminiowych, którzy nie lubią błyszczących części aluminiowych. Doskonała cena po masowej obniżce. Mogę polecić 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2022

    Szybka dostawa, niestety przesyłka uszkodzona i pilot się zepsuł.....samochód jak na razie ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    /Witaj, w porządku, Silnik zagłusza się lub grzechocze po krótkim użyciu lub czasami w ogóle nie reaguje. Już kilka tygodni temu skarżył się. Pozdrowienia Bernhard

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    Material ist echt gut muss ich sagen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Samochód jest piękny, ale zaraz po użyciu miałem problemy z centralnym napędem tył.Infact teraz muszę kupić go jako zapas i zastąpić go. Kto może mi powiedzieć, jaki kod mam zamówić?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Power Car i bardzo zaskoczony z 3 ogniwa 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Awsome love it will order more rc very sweet deals and good stuff my 4 th rc order from here lovee this place came fast shipped

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Niestety, karton został uszkodzony, a ciało wygięte

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Ogólnie bardzo zadowolony z mojego zakupu. Ciężarówka ma dobrą jakość budowy i sprawia mnóstwo frajdy jazdy dookoła. Cena kupiłem to około 280€ lub 33 € Za ten punkt cenowy nie ma nic tam w skali 1:8 RTR, że jest nawet blisko! Obecnie działa tylko na maksimum 60%... Trzeba wykorzystać moment obrotowy, przyspieszenie i prędkość końcowa... Ta ciężarówka ma dużo ponczu na 3S, a bateria ma pewne problemy równoważące się prawidłowo, nawet po prawie 4 godzinach ładowania... Kontaktowane z BG, zobaczymy, co mogą zaoferować. Poza tym wszystko w porządku... Naprawdę imponująca maszyna, nie mogę się doczekać, aby wyjść i prowadzić ponownie :D

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$345.89
    • US$179.99
    • US$440.99
    • US$339.99
    • US$433.92
    • US$444.39
    • US$204.99
    • US$168.99
    • US$290.97
    • US$309.99
    • US$12.99
    • US$105.99
    • US$7.99
    • US$117.99
    • US$19.59
    • US$85.99
    • US$98.99
    • US$265.99