Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/04/2021

    Zajęło to trochę czasu, ale w końcu tu dotarł i to jest dobry kitt za tą cenę, Ciało jest super dokładne, żadnych problemów przy pierwszych biegach. Duże ciało!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • Ken
    AU
    23/11/2021

    Przybycie dobrze zapakowane z zewnętrznym kartonem na zdjęciu kartonowym pudełku. Wszystko wygląda dobrze po wstępnej inspekcji zestawu rolek ZD. Czeka na pełną budowę silnika kv i serwonapędu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Pakiet bardzo szybko otrzymany w ciągu 4 dni, aby odebrać. Box jest w dobrym stanie, EX-07 wygląda bardzo ładnie, nie mogę się doczekać, aby zbudować w nim elektronikę. Min punkt, ciało jest uszkodzone, już jest pęknięcie! Dalej, w dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Dobrze zbudowane podwozie trwało dłużej niż myślałem, ale jestem szczęśliwy po otrzymaniu go. Robię pomiary, przygotowując się do moich ulepszeń, więc cieszę się, że nie ma elektroniki, która jest najlepsza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Idealny samochód

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Świetny zestaw, jeśli lubisz DIY strony samochodów RC, to jest to idealne. Wygląd samochodu w połączeniu z wolnością dodawania własnych komponentów oznacza, że jeśli masz wiedzę, jak to zrobić, to możesz zrobić coś naprawdę szybkiego i zabawnego. Zalecałbym jednak rozszerzenie systemu oświetlenia, ponieważ to tylko ułatwia zakładanie i wyłączanie ciała. Świetny zestaw bardzo zadowolony z tego zakupu. Wysoka jakość i zabawa w budownictwie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Skrzynka została zmiażdżona i nie wyglądała na dobrze potraktowaną w tranzycie, ale po otwarciu udało mi się potwierdzić, że samochód nie ma widocznych uszkodzeń, ale muszę go wyjąć i sprawdzić, żeby się upewnić. Jednak sam samochód i usługa z Banggood jest na miejscu, gorąco polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Samochód przybywa pusty i po przyjeździe trzeba kupić wszystko, co kosztuje więcej niż kompletny samochód!! Jestem zniesmaczona!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Excellent Item and Fast Shipping! AAA+++... Service!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Co za świetny samochód, super szybka dostawa, top.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$65.99
    • US$108.99
    • US$17.59
    • US$137.99
    • US$92.99
    • US$16.99
    • US$88.99
    • US$58.99
    • US$11.99
    • US$117.99