Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(58)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/04/2021

    Jestem bardzo szczęśliwy, jak zwykle Niesamowite doświadczenie z hukiem dobre od początku do końca dostawy!!Samochód jest oszałamiająco, wygląda wspaniale, Tylko jedno światło na froncie nie działa i trzeba dolewać oleju do wstrząsów... ale jest naprawdę dobre RC dla pieniędzy, ZD ściga się dla mnie jest jedną z najlepszych chińskich marek RC, które możesz wybrać, jeśli nie chcesz wydać dużo pieniędzy z arma traxxas i innych...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Proszę, 🙏🙏🙏 obejrzyj mój recenzję na Youtube kanał „Garage Joel Cruz" i więcej filmów, które nadejdą. Odebrałem urządzenie jest nieuszkodzone, dopiero co otworzyłem, ale jeszcze nie przetestowałem, podam uaktualnienie, jeśli będzie problem. Dałem 3 gwiazdki do usług logistycznych ze względu na „GLS" kurier jest „FAILED", aby podać aktualizację w e-mail, do którego Parcelshop odebrać to było 5 do 7 dni opóźnienia. Kiedy zadzwoniłem do ich biura, nie wiedzą, co się dzieje z paczką i nie mogą podać mi dokładnych informacji. Wiedziałem tylko, który sklep z paczkami mogę wybrać jednostkę po raz trzeci. Dotyczy to obsługi klienta Banggood. Dziękuję Banggood do następnego razu 🙂👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Ostrzeżenie.....ostrzeganie... Nie kupuj Zd wyścigowy Dbx 10. Pękają za pierwszym razem, gdy ich używasz. Ale co gorsza, wał napędowy, który zepsuł się za pierwszym razem, nie jest wymienialny. Część zamienna jest niewłaściwy rozmiar i w związku z tym tracisz dużo pieniędzy, których nie możesz użyć. Kupiłem wiele uaktualnionych części, aby uczynić go silniejszym, zanim jeszcze go użyłem. Ulepszone serwo. Dolne ramiona, ale końcówki prętów z tworzywa sztucznego, rozebrane pierwsze rolki. Pu są pokazać wał napędowy znacznie różnica i nie ma nic, co można zrobić, aby dłużej pasował. Tak, to oryginalny Zd wyścigowy i poprawny numer części.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Tres beau et bon véhicule. super rapport qualité prix. Achat sur ce site a tres bon prix. Arrivé en 2 semaines aucun dommage rien de manquant. Je recommande.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Przepuściłem przez nią dwie baterie tak daleko, że wystrzelił sam kilka razy, na szczęście nie uderzył ani nie złamał niczego, przydałby się szybszy serwo inny, wtedy to jest świetny samochód

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Produkt dotarł dokładnie w dniu spodziewanej dostawy. Produkt był starannie zapakowany w plastik, koła i spoiler w osobnych torbach. Pakiet zawierał części zamienne. Jeszcze nie wiem, gdzie są. Pozytywne: - Chociaż nie cały metal, samochody robią solidne i mocne pierwsze wrażenie. - Jest wiele „dodatkowych" ustawień na pilocie. Więc nie tylko przycinanie kierownicy, można również odwrócić kierownicę, zmienić prędkość maksymalna (poręczne, jeśli chcesz, aby mniejsze dzieci bawiły się z samochodem także) i zmienić maksymalny kąt kierownicy (znowu przydatny, zwłaszcza w celu uniknięcia szybkich przewracania/przewracania się na dużych prędkościach). Negatywne: - Przednie koła wymagały dużej regulacji, obracając przymocowane pręty, aby były równoległe do siebie. Po pierwszym montażu przednie koła stały w kształcie litery V. - Po pierwszym jeździe po trawie (brak brudu i piasku) w jednym z wstrząsów powstał już trochę pyłu, co sprawia, że nie porusza się już płynnie. Będzie potrzebował trochę czyszczenia i silikonowego sprayu myślę, aby zapobiec temu w przyszłości. Przejechałem do tej pory po pierwszym naładowaniu akumulatora i było fajnie jeździć dla mnie, mojego 5-letniego syna, a nawet żony :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Vraiment super beau, tout fonctionne parfaitement. Le seul défaut c'est le réglage des roues qui sont vraiment pas bien sorti de boîte. Reçu en 10jours, boîte en très bon état.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Doskonały zakup dla $. Jestem pod wrażeniem całego szczegółu, który poszedł w 260 Rtr 1/10. Bardzo jasne diody. Doskonała RSG z wentylatorem ma niski czujnik. Jedynym negatywnym jest słabe kierownicy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Das Auto macht riesen Spaß, bis zum ersten Crash. Wenn es aber um die Ersatzteilsuche geht muß ich vom Kauf abraten!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    de momento tiene una muy buena pinta hay que probarlo bien en campo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft33 376
    • Ft5 044
    • Ft3 930
    • Ft19 990
    • Ft28 840
    • Ft24 284
    • Ft15 074
    • Ft15 074
    • Ft19 335
    • Ft31 790