Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(111)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(111)
    • 5 Star(96)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/08/2021

    Proszę, 🙏🙏🙏 obejrzyj mój recenzję na Youtube kanał „Garage Joel Cruz" i więcej filmów, które nadejdą. Odebrałem urządzenie jest nieuszkodzone, dopiero co otworzyłem, ale jeszcze nie przetestowałem, podam uaktualnienie, jeśli będzie problem. Dałem 3 gwiazdki do usług logistycznych ze względu na „GLS" kurier jest „FAILED", aby podać aktualizację w e-mail, do którego Parcelshop odebrać to było 5 do 7 dni opóźnienia. Kiedy zadzwoniłem do ich biura, nie wiedzą, co się dzieje z paczką i nie mogą podać mi dokładnych informacji. Wiedziałem tylko, który sklep z paczkami mogę wybrać jednostkę po raz trzeci. Dotyczy to obsługi klienta Banggood. Dziękuję Banggood do następnego razu 🙂👌

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Jestem bardzo szczęśliwy, jak zwykle Niesamowite doświadczenie z hukiem dobre od początku do końca dostawy!!Samochód jest oszałamiająco, wygląda wspaniale, Tylko jedno światło na froncie nie działa i trzeba dolewać oleju do wstrząsów... ale jest naprawdę dobre RC dla pieniędzy, ZD ściga się dla mnie jest jedną z najlepszych chińskich marek RC, które możesz wybrać, jeśli nie chcesz wydać dużo pieniędzy z arma traxxas i innych...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Ładne, ale czy mogę kupić części

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Ostrzeżenie.....ostrzeganie... Nie kupuj Zd wyścigowy Dbx 10. Pękają za pierwszym razem, gdy ich używasz. Ale co gorsza, wał napędowy, który zepsuł się za pierwszym razem, nie jest wymienialny. Część zamienna jest niewłaściwy rozmiar i w związku z tym tracisz dużo pieniędzy, których nie możesz użyć. Kupiłem wiele uaktualnionych części, aby uczynić go silniejszym, zanim jeszcze go użyłem. Ulepszone serwo. Dolne ramiona, ale końcówki prętów z tworzywa sztucznego, rozebrane pierwsze rolki. Pu są pokazać wał napędowy znacznie różnica i nie ma nic, co można zrobić, aby dłużej pasował. Tak, to oryginalny Zd wyścigowy i poprawny numer części.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Jedna tylna oś pękła podczas sesji pięści w sposób, jakiego wcześniej nie widziałem. Pomimo tego jest wielki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Jestem pozytywnie zaskoczony dbx10, jest bardzo trwały, robi wiele z Ja prowadziłem dbx 10 bardzo mocno, bez względu na straty, Dobrze sobie z tym poradził. Odszkodowania zostały wykonane Uszkodzona oś napędowa Nos karo został uszkodzony Tylne skrzydło otwarte Pod koniec testu warunków skrajnych, niestety zanurzył się pod wodą, a kontrola prędkości ESC nie przetrwała. Zmodernizowałem kontroler 100A z firmy widma, co mogę powiedzieć teraz DBX 10 jest piekielną maszyną. Jestem całkowicie przekonany o tej marce i z pewnością przetestuję Dbx07 :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Odzyskałem moją rakietę bezszczotkowy dbx-10 stosunkowo szybko i mogę to powiedzieć z całkowicie szczerze... bardzo pod wrażeniem! Na pewno wysokiej jakości produkt, a nawet przetrwał mój test -30°c z lotnymi kolorami! Chciałbym kupić ponownie i gorąco polecam to każdemu, kto jest zaniepokojony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Tres beau et bon véhicule. super rapport qualité prix. Achat sur ce site a tres bon prix. Arrivé en 2 semaines aucun dommage rien de manquant. Je recommande.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2022

    Prodotto ben curato, molto veloce e ben guidabile,piccole rotture meccaniche dovute secondo me all errata filettatura delle viti su plastica, comunque tutto risolvibile e upgrade con pezzi di ricambio

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$209.99
    • US$146.99
    • US$29.99
    • US$135.99
    • US$171.99
    • US$81.99
    • US$315.09
    • US$74.99
    • US$76.99
    • US$156.99
    • US$60.99
    • US$119.99
    • US$98.99
    • US$138.69
    • US$168.99
    • US$476.99
    • US$125.99
    • US$398.99