Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(19)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/04/2021

    Otrzymałem zamówienie 15 dnia ekspresowej wysyłki! Otrzymany w dobrym porządku, jednak jak widać na obrazkach holowanie i kamerka jest nieco poza. To mój pierwszy w pełni regulowany samochód muszę zapytać jak się dostosować?! Poza tym zadowolony z samochodu, odzyskania i ładowarki. (zasugerowałoby w końcu zakup odpowiedniej ładowarki balansowej dla lepszego preformacji komórek).

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Took forever to actually ship, but once it did I got it quickly. Super happy with this rig thus far. Already upgraded the servo and tires and have ordered additional metal parts to ensure a reliable and rugged long-running machine. Managed to break the roof on the first day, so I removed it. Honestly, I like the look without it. Have also ordered the wing as well as the wheelie bar to see which look I prefer. Parts are inexpensive here on Banggood so upgrades are easy and fun!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    this is an awesome little rig one flaw or two I guess would be when you do an account walk you tear up your tire your spare tire and the bearings in the wheels those need to be improved

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Pojazd został dostarczony szybko. Jakość i wszystko jest w porządku jak na razie. Przerwali przednie zawieszenie. Niestety nie mogę tu kupić ani jednej części zapasowej. Teraz muszę znaleźć dilera, który może mi pomóc, nie uważam tego za stosowne. Ponadto zamówiłem lepszą ładowarką, mocniejszą serwo i zapasową baterię. Urządzenie działa bardzo dobrze i bardzo potężnie. Duże skoki nie idą i nie są zalecane, ponieważ wszystkie są części płaskie i lubią się złamać. Mogę tylko polecić pojazd. Ale kupowałbym tylko tam, gdzie dostaję części zamienne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Fantastyczne, ale tylny pochłaniacz wstrząsów przyszedł z wygiętą oś. Mam nadzieję, że zostanie uzupełniony przez sprzedającego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Jaki fantastyczny samochód RC dla pieniędzy, to wymaga kopania, ale naciskany zbyt mocno (jak każdy szybki samochód) i może się złamać.Części są jednak tanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Samochód jest naprawdę niesamowity. Problem w tym, że opuścił Bahrajn i wygenerował numer przewodni DHL. Wszystko było całkiem dobre... ale... Nie wysłali go... Przetrzymywany był w biurze DHL w Bahrajnie przez miesiąc i 10 dni. Banggood powiedział mi, że był już na poczcie w mojej miejscowości, która była przetrzymywana w Bahrajnie. Dopóki nie zaczęłam się przeprowadzać i nie poszłam do DHL. Poprosili mnie o zdjęcie mojego dowodu osobistego... Wysłali go już do Meksyku. Niestety, po przybyciu do domu, musiałem zapłacić podatki celne w wysokości 37 dolarów. Myślę, że Banggood powinien być bardziej świadomy tego wszystkiego, ponieważ nie wiedzieli co robić... Sam rozwiązałem problem z Meksyku i Banggood nic nie zrobił.... Jakość samochodu jest naprawdę rewelacyjna.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Als Pausengadget bestellt und am ersten Tag schon Spaß mit den Kollegen gehabt. Driften kinderleicht und auch Sprünge machen Spaß. Die Radaufhängung hat allerdings recht viel Luft, mal abwarten, wie das ganze Endet! Der Hauptschalter sollte mit einem zweiten Kabelbinder befestigt werden, bei einem Überschlag wurde dieser deaktiviert! (kann man problemlos selber machen)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Na górze, na górze! Działa bardzo dobrze, bardzo mocna, dobra żywotność baterii i wydaje się być solidna (nic nie złamane w 2 wyjściach). Dostarczona ładowarka działa dobrze z nim, ale lepiej jest ją zastąpić prawdziwą ładowarką / wyważarką. Za tę cenę trudno znaleźć coś lepszego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Very detailed and excellently processed. With a 3s Lipo fast enough; Wheelies succeed superbly. But also with a 2 s Lipo very nice to drive. Too bad for bashing, that doesn't last in the long run (!!!) Rc car out - also not the expensive TRX cars !!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft30 535
    • Ft29 207
    • Ft4 312
    • Ft4 976
    • Ft3 353
    • Ft20 245
    • Ft44 476
    • Ft31 198
    • Ft5 108
    • Ft28 994