Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/01/2022

    Kupilem produkt i wyglądał Ok, choć zapakowany był słabo bo tylko oryginalne pudełko i worek kurierski ktory lekko był uszkodzony przez mocowanie kół. Paczka dotarła do mnie w ciągu 2 dni. To duży plus. Na minus jest: Po pierwszej jeździe zgubiłem nakretke od koła, pamiętajcie żeby wkleić je na klej do gwintów. Podczas dugiej jazdy odkręciła się śrubka od tylnego zawieszenia. Troche słabo by w dobrym modelu odkręciły się zamoistnie.. chwilo nakręciłem to co udało mi się znaleźć w sklepie. Kolejny problem to bateria, ma uszkodzoną jedna z cel bo nie ładuje jej do końca i model jezdzi bardzo krótko. Bateria ładowana kilka godzin i nic się nie zmieniło.. Reklamacja zgłoszona czekam na rozpatrzenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2021

    ZD Race DBX10 wygląda świetnie. Zamówienie zostało oznaczone jako wysłane w ciągu 24 godzin, ale potem status nie zmieniał się przez ponad tydzień, a następnie okazało się, że paczka DHL dotarła 4 dni później do Wielkiej Brytanii. Paczka dotarła nieuszkodzona, ale po otwarciu jednego słupka była zdarta, ale łatwo ją włożyć. Jako początkujący samochód jest wystarczająco szybki dla mnie, jak na razie tak dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    this is an awesome little rig one flaw or two I guess would be when you do an account walk you tear up your tire your spare tire and the bearings in the wheels those need to be improved

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2022

    Jestem bardzo zadowolony, otrzymałem właściwy model, bardzo szybka wysyłka tylko mniej niż 8 dni, brak uszkodzeń na pudełku, brak aktualizacji po wysłaniu, ale nie martw się, że przyjedzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Dostarczone w dobrym stanie w śnieżny dzień Bożego Narodzenia z pierścieniem na drzwiach i życzliwą osobą doręczyciel przy drzwiach. - Dziękuję, bardzo dziękuję. Jak dotąd ciężarówka rc jest dobra, a światła są jasne i przydatne w tych ciemnych dniach zimy, a wstrząsy są miękkie i dobrze absorbują uderzenia. Jak na razie jestem zadowolony z mojego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    it's a beast 😁😁 i just change the shocks oil and diffs too

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2022

    To jest niesamowite. Przygotowuję go do pierwszego biegu przez naładowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    Dziękuję BangBogu, wspanialsze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2022

    Samochód sam w sobie jest dobry, ale pochodzi z dé (masywne pod napięciem) 3s Lipo. Tak więc bin okazje więcej, jak 30$ pakiet baterii jest bezużyteczny / niebezpieczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    Me llegó con un latiguillo roto, por suerte era decorativo y no afectó al funcionamiento del coche.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$139.99
    • US$135.99
    • US$51.99
    • US$17.99
    • US$103.99
    • US$13.99
    • US$132.99
    • US$105.99
    • US$95.99
    • US$16.99