Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/05/2021

    Greitas pristatymas dezute biski pazeista bet masinele po ratusuvedimo vaziuoja smagei pazeidimu nera tik kolkas pirmo krovimo metu neuzsidege trecia zalia lempute ant pakrovejo...siaip viskas penki balai...😄

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Doskonały RC, przybył w dobrym stanie i szybko, 10 dni ok 😎😎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Zajebista ciężarówka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Une voiture qui en veut ! elle marche d’une puissance incroyable je recommande totalement et les matériaux très solide justifie le prix se pendant elle n’est pas pour une personne débutante !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Well did not get to drive it the first day came with a a battery that did not work. I got hold of a 3c battery for it runs nice a little more plastick than I thought but still looks stronge for what I am going to use it for

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Właściwie to szkoda z nim jeździć. Pas kierownicy i wypadek muszą być następnie dostosowane tak jak w przypadku wszystkich samochodów wyścigowych RC ZD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • peter
    US
    14/05/2021

    Niezła zabawa samochodowa, aby prowadzić wideo 1. jazda z pudełka https://youtu.be/8Ula-Rn7VdU z kraksami i wózkami ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Ładny produkt dobry preformacja i w ogóle. Potrzebujesz tylko baterii AA do pilota

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Jak na razie dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Przez złamany przedni szok?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft31 785
    • Ft4 538
    • Ft51 524
    • Ft13 923
    • Ft22 400
    • Ft28 152
    • Ft16 073
    • Ft7 263
    • Ft41 473
    • Ft69 579