Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(80)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(80)
    • 5 Star(74)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/02/2022

    Dzisiaj otrzymałem samochód, a po otwarciu paczki zauważyłem, że przedni zderzak był zepsuty. Oczekiwanie na twoją odpowiedź Pozdrawiam serdecznie James Dal Corso (ur

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2022

    Brutalny, piękny wózek, nawet jeśli to szczotkowany silnik, to nadal jest spektakularny, jeszcze go nie próbowałem, ale dzisiaj mam zamiar spalić penisy, to wszystko jest w porządku z dodatkowymi częściami zamiennymi, akumulatorem Li Hi 2000mha, I przybył do Portugalii w 2 tygodnie i 3 dni bez opłat, więcej na moim kanale dziękuję bangnggod za doskonałą obsługę klienta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2022

    Absolutnie kocham to coś, nawet jeśli jest to wersja szczotkowana jest to dużo zabawy i naprawdę dobrze zbudowany! Nie mogę się doczekać, aby go ulepszyć i umieścić w silnik bezszczotkowy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Super, już podniosłem chłodnicę i doprowadziły ligt kwadrat

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Jest w porządku do wersji szczotkowej Powinienem kupić bezszczotków

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2022

    Ładny produkt w cenie! Jest to dobry model biginner, który może być modyfikowany za pomocą oryginalnych części.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    To jest naprawdę miłe. Jest świetnie wykonany, chciałbym w nim usiąść... 😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    very happy with it better then my wltoy rc got

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Jest to prawdopodobnie jeden z najlepszych samochodów rc i działa dobrze w magazynie elektronika jakość jest przyzwoita, opony są trochę chwiejne, ale ogólnie jego dobry rc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2022

    Nie 55km/h! Maksymalnie 35 km/h!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$260.99
    • US$135.99
    • US$197.79
    • US$132.99
    • US$53.99
    • US$76.99
    • US$53.99
    • US$85.99
    • US$61.99
    • US$107.99
    • US$370.99
    • US$105.99
    • US$15.99
    • US$455.99
    • US$65.99
    • US$65.99
    • US$34.99
    • US$188.99