Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/01/2021

    Ładna jakość produktu. Bardzo zadowolony

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Samochód ZD Powoli, ale pięknie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    si c'était comme ça tout le temps avec banggood serait bon ton travail

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Super schönes Auto und es macht auch einen sehr guten Eindruck aber das Material scheint sehr schlecht zu sein. auf der ersten Probefahrt ist mir direkt die vordere linke Aufhängung gebrochen. schade!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Yes, I understand the package was shipped from the warehouse in the same country, but having next day delivery is something you are not thinking of. To be more specific it took 19 hours from placing the order, till the package had arrived. I did not test the car yet, but the weekend is coming and if the weather allows, I will test it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Uwielbiam to nie może być z niego zadowolony, ostatnio po prostu skręcił wał napędowy na nim i już zamówiłem część zamienną. Ale trwałość jest świetna i rampy cały czas na mojej ulicy i to dobrze, gdy ląduje twardo na betonie!!! Super moc! Zalecam kup więcej baterii od razu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Przybył przed czasem. Z tyłu brakuje dwóch rurek ozdobnych w pochłaniaczach wstrząsowych, a adapter od wtyczki do ładowarki jest bardzo złej jakości. Mój syn bawi się tym cały tydzień i jeszcze się nie zepsuł. Samochód jest dobrej jakości (wbrew pukaniu) dla kogoś rozpoczynającego. Ogólnie, bardzo szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Jestem zadowolony, aby otrzymać moje zamówienie w dobrym stanie zd dbx10 przetarte w wersji reklamowanej w płatnej promocji przez banggod. Jedyne co jest takie, że naprawdę potrzebuje baterii do lipoterapii. Tak, że może naprawdę uderzyć, kiedy się przegrzewa. Ale niektóre recenzje tego elementu nie wspominają konkretnie o pojemności akumulatora lipowego, np. 2s lipo, 7.2v 5400mah, 40c, I etc......to powinno być dokładnie wyjaśnione tak, aby wszyscy entuzjaści RC po raz pierwszy wiedzieli.....dzięki

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Ogólnie niezły wózek, ale Chassic pękł i musiał kupić mocniejszy zamiennik z metalu. Inne części, które poruszają koła może trochę słabe, więc uważaj. Jeden może być zmuszony do zastąpienia bardziej sztywnych / mocniejszych elementów w zależności od zastosowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    To jest jeden niesamowity samochód, poziom detali jest szalony, przednie i tylne światła są super oślepiające jasne, ten samochód jest wart zdobycia, najlepiej wyglądający i wyróżniony samochód dla elektryka, jakie do tej pory widziałem, sześć gwiazdek 🌟

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft37 960
    • Ft15 965
    • Ft37 960
    • Ft28 318
    • Ft65 980
    • Ft89 149
    • Ft31 633
    • Ft55 435
    • Ft28 017
    • Ft38 562
    • Ft24 402
    • Ft23 196
    • Ft31 934
    • Ft46 095
    • Ft94 916
    • Ft62 635
    • Ft28 921
    • Ft18 376