Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/03/2022

    Przedmiot przybył w bardzo dobrym stanie. Dobrze zapakowane ładne 1 banggood! Jeden dzień opóźnienia w dostawie. Działa dobrze (spróbuj sprawdzić, czy elektronika działa). Dzięki, banggood!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Versand ging sehr sehr schnell. Auto kam unbeschadet an. von der Qualität bin ich erstmal überrascht. eine Probefahrt steht allerdings noch aus. optisch ist das Fahrzeug einfach mega. ich freue mich schon aufs fahren :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Przybywa super szybko z tym, co robiłem. Ładowarka zapewnia ładowanie jednej baterii jednocześnie zamówię większą ładowarkę i inne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2022

    Świetne rc, dokładnie tak jak opisano. Jestem właścicielem EX07, a teraz DBX 07. Gorąco polecam wersje zestawowe obu. Jeśli chcesz dodać własną elektronikę. To coś wygląda wrednie i wymaga szacunku. Wiem, że będę miał z tego niezły ubaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    Great fun right out the box, simply amazing! For this price no complaints, very complete. This is a beast, well made quality and durable. Slow charger, get a fast one + Dean T adapter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    👍🏾👍🏾👍🏾 Zdracing świetnie sobie radzi z podwoziem z serii X07. Kontynuuj z tą linią, a zyskasz bardziej zadowolonych klientów obiecuję. Jestem właścicielem dwóch EX07, a teraz DBX07 💪🏾

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2022

    Dzień dobry, pani doktor Kilka dni temu kupiliśmy ten samochód i uratowaliśmy go, bo to prezent dla dziecka Dziś dostarczamy go i zdajemy sobie sprawę, że nie ma kontrolera lub ładowarki baterii i nie wiem, czy akumulator itp. Załączam ci zdjęcie, żebyś zobaczył, co ci daję. Jest tak, jak widzisz na zdjęciu. /Jesteśmy w gotowości Dzięki za wszystko, co się stało

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    I'm still waiting for my refund for this rc car I mailed it back about 4 days ago now so plz let me know when I'm able to get my refund plz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2022

    Co za wspaniały samochód!!!!Litally love It, Amazing, Z dbx07 Jest cztery samochody ZD, że mam, kocham je, ale DBX07 jest absolutnie najlepszy!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    dojenie dość Bell wykończenie, ale po badaniu esc nie działa pomyślałem i tak to zmienić, ale przy tej cenie nie ma normalnego dojenia na

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$7.99
    • US$117.99
    • US$105.99
    • US$19.59
    • US$85.99
    • US$98.99
    • US$55.99
    • US$95.99
    • US$17.09