Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(69)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(69)
    • 5 Star(58)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/09/2021

    Nie daję 5 gwiazdek, bo jak stracisz niektóre części samochodu, nie ma sposobu, aby je dostać. (co się nie zdarza, jeśli kupisz go w sklepie) Co jeśli można powiedzieć, że samochód jest prawdziwy przejazd, duży, szybki, łatwy, zabawny... Daję 10 i daje to!!! Powtarzam... to jedyna zła rzecz, która musi tu kupić jest to, że trzeba być bardzo ostrożnym z części, które można stracić!!! Część, którą straciłem było to, że nawet nad samochodem przychodzi bez dokręcania śrub i bez mocowanych śrub, które tego potrzebują!!! Bardzo ostrożnie z tym!!! /Powtarzam... Ten samochód to prawdziwe barbarzyństwo!!!! W ciągu 3 dni byłem w domu!!! Na zdjęciach umieściłem części, które przegrałem i nie otrzymałem żadnego raportu i dzięki Bogu wróciłem na miejsce i na zewnątrz!! (Nie VUELVO mieć to szczęście!!! Sprawdź cały samochód przed jego użyciem!!! Szczęście!!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Doskonała, szybka dostawa z zapasów & bez dodatkowego podatku opłaty celnej. Wyposażony ze wszystkich elementów elektrycznych, nadajnik RC & lipo / dobra jakość za cenę. Odbiornik i serwer nie są wodoodporne. Esc jest wodoodporna. Silnik bezszczotkowy, tak myślę. Kupiłem nowy wodoodporny serwo. Sam zrobiłem wodoodporną skrzynkę odbiorczą. Teraz mogę jechać całkowicie na śniegu bez problemów. Moc ze standardowym lipo jest ok, ale moc i szybkość jest z 50c / 4s lipo bardzo dużo mocniejsze. Można się nim na stałe zakręcić. Ciało nie jest wystarczająco silne. Jeśli masz jakieś problemy z tyłami, ciało jest słabe i się złamie. Myślę, że kupię nowe ciało i sprawię, że w środku będzie mocniejsze za pomocą siatki Gfk.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Za każdym razem, gdy używam dużo drutu narzędziowego, ponieważ samochód psuje się za każdym razem, gdy coś może być bardzo powolne, kopalnia zatrzymuje się, ponieważ nie mogę znaleźć części

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Na pudełku i na zdjęciu widać fioletowe zawieszenie i pomarańczowe? Podoba mi się fioletowy kolor. Chciałbym mieć fioletowe elementy zawieszenia zamiast pls.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Super ciężarówka świetna obsługa i szybka dostawa, nie mogę się doczekać baterii do ładowania, to bestia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Bardzo szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Ta ciężarówka to bestia!!! Dzieciaki oszalały na punkcie mojej 16-tej skali RC. Taka zabawna ciężarówka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Już zacznę pakować wewnętrzny karton wyścigów ZD, gdzie nie ma ochrony... Samochód jest umieszczony wewnątrz kartonu, który jest kruchy z pilotem, ładowarką i jest to duże koło, które służy tylko w końcu jako... Na poziomie opakowania Banggood, bez ochrony zewnętrznej tylko naklejka na kartonie, nawet papier z bąbelkami... do finału samochód przyjechał, cokolwiek zepsuło się, zobacz zdjęcia. Poza tym ładny samochód RC, ale pozostaje bardzo kruchy, tylko skok i dolna ręka przed złamaniem, po 5 minutach... Słaba jakość plastiku, dla ciężaru części pojazdu na silnik, serwer, RSG, pochłaniacz wstrząsów, jest dobry. Będę musiał to wszystko naprawić, krótko, z ostrożnością.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2020

    Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tego produktu. Jednak wpadłem na kilka spraw prosto z pudełka. 1 - pudełko było dość poobijane, a w rezultacie plastikowe nadwozie było wygięte i źle ukształtowane. Musiałam użyć suszarki do podgrzania plastiku i wygięcia go do półprzyzwoitego kształtu. 2 - Przedni koniec wyglądał, jakby siedział za wysoko, więc musiałem obniżyć kołki, aby go wyrównać. 3 - Było wiele śrub, które były luźne w transporcie. Spędziłem około 15 minut na sprawdzaniu szczelności każdej śruby, nakrętki i śruby na podwoziu. Teraz, gdy złe rzeczy są poza drogą, mogę mówić o tym, co kocham w tym. 1 - To bardzo wysoka jakość! Wszystkie główne elementy, które powinny być metalem, są metalem. Pochłaniacze wstrząsowe są wysokiej jakości regulowane. Bary na kółkach są bardzo ładne! Większość tanich samochodów RC nie jeździ z nimi. Koła są ogromne i przyczepne. Bardzo miękkie i są z klejem do opon już nałożonym! Czarne z pomarańczowym akcentem są przyjemne dla oka, używali dużego silnika i dobrej RSG. Więc może obsługiwać baterie 4, ale trzy zdecydowanie mi wystarczają. 2 - Zdalne sterowanie jest dobrej jakości! Bardzo czuły dotyk, jest w stanie drobno dostosować prędkość i obrót. Może również dostrajać ustawienia za pomocą pokrętła wewnątrz górnej pokrywy. 3 - Jest szybki. To coś może się ruszać! Na zasilanej baterii 3s przewróci się do tyłu ze zbyt dużą przepustnicą. Nawet z kratami na kółkach! Jedzie tak szybko, a opony są tak przyczepne, że zbyt mocne hamowanie spowoduje, że przewrócisz się do przodu! Zawieszenie jest super tłumiące, sprawia, że jazda w terenie lub na krawężniki i uderza w wiatr! Podsumowując, bardzo polecam ten produkt i inne produkty w skali ZD Racing 1/8. Nie znajdziesz lepszej oferty nigdzie indziej!!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2019

    Hallo Banggood, Paket hat 2 löcher bei der anlieferung. - Stossdämpfer kaputt (keine federwirkung und hängen fest) - Fernbedienung kaputt (aus dem inneren fallen kleine plastikteile raus) - Bilder sind als Beweis gemacht worden. - Bin sehr enttäuscht über die gelieferte Ware. Möchte gern eine Preisnachlass von der Defekt geieferten Ware von Ihnen. Hello Banggood, Package has 2 holes on delivery. - Damper broken (no spring action and stuck) - Remote control broken (small plastic parts fall out of the inside) - Pictures have been made as proof. - I am very disappointed with the delivered goods. Would like a discount of the defect delivered by you.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$335.99
    • US$253.99
    • US$305.99
    • US$509.34
    • US$325.99
    • US$290.99
    • US$325.99
    • US$433.92
    • US$221.99
    • US$330.99
    • US$58.99
    • US$29.99
    • US$13.99
    • US$136.99
    • US$110.99
    • US$90.99
    • US$65.51
    • US$56.99