Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(61)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/09/2021

    Nie daję 5 gwiazdek, bo jak stracisz niektóre części samochodu, nie ma sposobu, aby je dostać. (co się nie zdarza, jeśli kupisz go w sklepie) Co jeśli można powiedzieć, że samochód jest prawdziwy przejazd, duży, szybki, łatwy, zabawny... Daję 10 i daje to!!! Powtarzam... to jedyna zła rzecz, która musi tu kupić jest to, że trzeba być bardzo ostrożnym z części, które można stracić!!! Część, którą straciłem było to, że nawet nad samochodem przychodzi bez dokręcania śrub i bez mocowanych śrub, które tego potrzebują!!! Bardzo ostrożnie z tym!!! /Powtarzam... Ten samochód to prawdziwe barbarzyństwo!!!! W ciągu 3 dni byłem w domu!!! Na zdjęciach umieściłem części, które przegrałem i nie otrzymałem żadnego raportu i dzięki Bogu wróciłem na miejsce i na zewnątrz!! (Nie VUELVO mieć to szczęście!!! Sprawdź cały samochód przed jego użyciem!!! Szczęście!!!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2022

    Ten samochód jest bezwzględny: jest ogromny, szybki (szczególnie na 4s). Uwielbiam, gdy wszyscy pytają mnie, co mam robić? Ale to nie jest zabawka z tymi wszystkimi parametrami, znajdziesz dużą przestrzeń do gry i zabawa będzie zagwarantowana. Zmodyfikowałem myne i nie użyłem tego plastikowego korpusu i zrobić projekt robocop DIY i wielu ludzi kocha ten projekt. Po pierwsze, kocham ten robo-samochód, a to szczęście, bo zgubiłem go 2 dni i znalazłem go po kilku godzinach - jest nietypowy i nie można znaleźć w lokalnych sklepach.Po tym wszystkim, kocham ten robo-samochód i to sprawia, że ludzie szczęśliwy. To jest jak mauch. Znajdź filmy na moim kanale:https://www.youtube.com/watch?v=37-B9QzrEgI

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Za każdym razem, gdy używam dużo drutu narzędziowego, ponieważ samochód psuje się za każdym razem, gdy coś może być bardzo powolne, kopalnia zatrzymuje się, ponieważ nie mogę znaleźć części

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Na pudełku i na zdjęciu widać fioletowe zawieszenie i pomarańczowe? Podoba mi się fioletowy kolor. Chciałbym mieć fioletowe elementy zawieszenia zamiast pls.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    awesome

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2020

    Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tego produktu. Jednak wpadłem na kilka spraw prosto z pudełka. 1 - pudełko było dość poobijane, a w rezultacie plastikowe nadwozie było wygięte i źle ukształtowane. Musiałam użyć suszarki do podgrzania plastiku i wygięcia go do półprzyzwoitego kształtu. 2 - Przedni koniec wyglądał, jakby siedział za wysoko, więc musiałem obniżyć kołki, aby go wyrównać. 3 - Było wiele śrub, które były luźne w transporcie. Spędziłem około 15 minut na sprawdzaniu szczelności każdej śruby, nakrętki i śruby na podwoziu. Teraz, gdy złe rzeczy są poza drogą, mogę mówić o tym, co kocham w tym. 1 - To bardzo wysoka jakość! Wszystkie główne elementy, które powinny być metalem, są metalem. Pochłaniacze wstrząsowe są wysokiej jakości regulowane. Bary na kółkach są bardzo ładne! Większość tanich samochodów RC nie jeździ z nimi. Koła są ogromne i przyczepne. Bardzo miękkie i są z klejem do opon już nałożonym! Czarne z pomarańczowym akcentem są przyjemne dla oka, używali dużego silnika i dobrej RSG. Więc może obsługiwać baterie 4, ale trzy zdecydowanie mi wystarczają. 2 - Zdalne sterowanie jest dobrej jakości! Bardzo czuły dotyk, jest w stanie drobno dostosować prędkość i obrót. Może również dostrajać ustawienia za pomocą pokrętła wewnątrz górnej pokrywy. 3 - Jest szybki. To coś może się ruszać! Na zasilanej baterii 3s przewróci się do tyłu ze zbyt dużą przepustnicą. Nawet z kratami na kółkach! Jedzie tak szybko, a opony są tak przyczepne, że zbyt mocne hamowanie spowoduje, że przewrócisz się do przodu! Zawieszenie jest super tłumiące, sprawia, że jazda w terenie lub na krawężniki i uderza w wiatr! Podsumowując, bardzo polecam ten produkt i inne produkty w skali ZD Racing 1/8. Nie znajdziesz lepszej oferty nigdzie indziej!!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2019

    Hallo Banggood, Paket hat 2 löcher bei der anlieferung. - Stossdämpfer kaputt (keine federwirkung und hängen fest) - Fernbedienung kaputt (aus dem inneren fallen kleine plastikteile raus) - Bilder sind als Beweis gemacht worden. - Bin sehr enttäuscht über die gelieferte Ware. Möchte gern eine Preisnachlass von der Defekt geieferten Ware von Ihnen. Hello Banggood, Package has 2 holes on delivery. - Damper broken (no spring action and stuck) - Remote control broken (small plastic parts fall out of the inside) - Pictures have been made as proof. - I am very disappointed with the delivered goods. Would like a discount of the defect delivered by you.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Dowcipniś. Fantastyczna jakość i wartość dla pieniędzy!!! * Ładowanie dostarczonej baterii 5000 mha 3S trwa 8 godzin, równoważąc wszystkie komórki trwa najdłużej. Po 4 cyklach ładowania równoważenie jest coraz szybsze. * Przedni zderzak pękł po lekkim zderzeniu nosa. Mogę potwierdzić recenzje, które określały, że plastik jest bardzo kruchy - nawet po dawce WD40. * Szybki wąż potem był ok - unikając bezpośredniego nacisku na elektronikę. *Nakrętki przedniego koła wciąż się rozpuszczają. Zalecam użycie zmiennokształtnego do zaciskania. * Już straciłem 3x iglice do mocowania ciała, z powodu podniecenia, że znowu go uruchomię... Ogólnie - dużo zabawy! Biega po trawie, na przydrożnych rynnach, wzgórzach i żwirach.... Świetnie początkujący na 3S. Wyłącz przepustnicę na pilocie, jeśli chcesz, żeby twój dzieciak miał napęd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Przybył dokładnie dwa tygodnie od zamówienia, co jest genialne z Chin. Pudełko miało kilka małych dziur, ale samochód RC był w porządku. Jakość budowy tego pojazdu jest niesamowita za cenę zapłaconą tutaj na Banggood. Cały proces online od przeglądania, poprzez zamawianie do odbioru towarów jest znakomity. Kupiłem już trzy inne rzeczy od pierwszego zakupu. Oczekujemy również zamówić więcej w przyszłości. Pierwsza klasa we wszystkich dziedzinach - polecam wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Mäke
    CH
    18/02/2020

    Bardzo ładny samochód. Uszkodzenia transportowe: nadwozie samochodu z różnymi złamaniami. Naprawione od środka taśmą czołgową. 1 napęd wypadł z osi napędowej. Wyrwał z dań na wynos. 3 minuty jazdy! Szkoda, szkoda

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$253.99
    • US$349.99
    • US$452.75
    • US$440.99
    • US$325.99
    • US$290.99
    • US$312.99
    • US$210.99
    • US$339.99
    • US$47.14
    • US$12.99
    • US$28.99
    • US$132.99
    • US$105.99
    • US$17.67
    • US$100.99
    • US$60.99
    • US$153.99