Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/09/2021

    Należy uważać, skrzynka przybyła poważnie uszkodzone w tylnej osi ciężarówki został uszkodzony, ale gdzie został uszkodzony w punkcie ciśnienia, ale dałem klientowi obsługę 10, ponieważ były bardzo szybkie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Produkt przybył szybko, ponieważ nie ma mnie w domu mam żonę rozpakowane mam nadzieję, że nie jest to bardziej zepsute niż pudełko

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    Jako kobiety, ale brakuje piasty koła, aby go wkręcić i niektóre z plastiku wydaje się cienki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Item delivered but missed wheels in packet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Rozróżnianie centrowe nie działało prawidłowo i wyciekło na całą ciężarówkę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Dobrze otrzymał szybką dostawę paczka miała trochę Thx.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Bardzo ładna ciężarówka! Mam ramę tylko po to, żeby wszystkie elektroniki były oddzielone i dopasowane. Zdecydowanie polecam tę ciężarówkę. Nie miałem jeszcze szansy, żeby go uruchomić, ale na pewno jest solidny. Prawdopodobnie poprawię koła i opony wkrótce do mniejszych felg i opon niższego profilu, ponieważ dużo brellują i z doświadczenia będzie ciężko z tym wytrzymać, ale nie mogę tego zagwarantować, ponieważ nie w pełni przetestowałem jeszcze ciężarówki na zewnątrz. Jest ładny i gruby, a części są mocne. Dwa tygodnie dostawy do Wielkiej Brytanii, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Jeszcze nie testowałem, ale podoba mi się wszystko, co widzę i słyszę. Plus szybka dostawa i dobra cena. Wszystkie moje RC są dostosowane przeze mnie. Muszę dać jej swój smak.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2020

    To jest ogólnie dobry samochód RC jest wart pieniędzy chociaż jeszcze go nie przetestowałem, bo moja elektronika jeszcze nie dotarła, ale samochód wygląda jakby mógł przyjąć lanie Problem w tym, że ciało się stopi podczas wysyłki i moje ciało jest zepsute, ale może być naprawione łatwo, a także możesz mieć wyciek środka Diff

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Jeśli już posiadasz elektryczne części innego pojazdu jest to super tania alternatywa. Przejażdżka jest jej częścią! Ale dla grubej fali 1/8 mor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$550.99
    • US$79.99
    • US$301.39
    • US$219.19
    • US$364.99
    • US$330.99
    • US$191.29
    • US$408.86
    • US$474.69
    • US$183.99
    • US$49.99
    • US$60.99
    • US$221.99
    • US$100.47
    • US$296.99
    • US$367.41
    • US$65.99
    • US$157.07