Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/03/2021

    To coś jest absolutnie niesamowite zbudowany jak czołg wygląda świetnie idzie fantastycznie z 2650 kV silnik 120 amp RSG bardzo dobrze zapakowane bardzo szybko post jak zawsze i bardzo ładna cena motoryka SG 3s bateria również kupiona z Banggood cheerleaders Banggood jesteś super

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Szybka wysyłka dobry produkt dobra cena 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Uwielbiam tę ciężarówkę, jeśli chcesz zobaczyć, jak idzie sprawdzić moich braci na kanale YT RC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2019

    Estou decepcionado com o site, após 50 dias do recebimento do produto, que por sinal veio sem nenhuma proteção, conforme as fotos, mesmo tendo pago o seguro, não obtive nem o reembolso para comprar as peças de reposição, nem me enviaram novas para substituí-las. A compra foi feita para presentear o meu filho no dia das crianças que foi em 12 de outubro.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2019

    Très bon produit à la vue du prix. carrosserie assez solide malgré l'absence de par choc arrières. Emballage un peu juste pour le non RTR mais le produit n'etait pas abîmé. Monté avec un combo 120 A et 3674 2650 kv 3S 4500 ma. Ça accélère fort ça saute tout aussi bien et ça chauffe pas trop.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Element jest kompletny i działa bardzo szybko, używając mojego starego zespołu X1600kv

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Jakościowo wykonane elementy, więcej niż oczekiwałem za cenę w długim ujęciu, wyposażone w 150a RSG i 4076 silnik 2250kv. I uruchomić na 4s 5000ma 80c liposy. Ciężko mi było zbić się 40 km/h, a jedyne uszkodzenia to powłoka ciała. Kochaj to i niech przyjaciele przetestują i sprawdzą to, którzy zamawiają własne ZD z BangGood ( 30+ lat RC buduje sam )

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    this product seems to have came with no damage and is made of very good quality of materials. would highly suggest!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Mój dobry zestaw jest z oponą à trochę zgiętą, ale poza tym wszystko działa jak powinno

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    To świetna ciężarówka dla pieniędzy. Sprawdzałem to na 4s z somy. To nadal czyni go doskonałą wartością dla pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft52 258
    • Ft41 642
    • Ft92 113
    • Ft78 451
    • Ft101 918
    • Ft59 895
    • Ft31 248
    • Ft64 290
    • Ft103 842
    • Ft97 332
    • Ft159 183
    • Ft31 873
    • Ft26 691
    • Ft33 852
    • Ft30 610
    • Ft159 509
    • Ft47 525
    • Ft73 242