Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(107)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(107)
    • 5 Star(96)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/05/2021

    This thing fricken rips out of the box. 80a version. As of April 2021 has a different esc then in picture as seen below. DHL Express shipped to Sask Canada from China in 1 week for 60$ cdn. 40$ duty if your wonderin. wicked rig. shell slightly kinked in shipping but thats minor. DumboRC rebranded radio has 500m range also.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Dostawa była super szybka, tylko 4 dni w UE! Paczka była w porządku, ale kiedy otworzyliśmy skrzynkę, serwo pręt był odłączony i brakowało śruby. Skontaktowałem się ze sprzedającym i wierzę, że przyślą brakującą część i wszystko będzie dobrze. Pierwszy bieg był dla nas spektakularny, ponieważ to pierwsze RC mojego syna i on sam go kupił. Jest szybki z 3S, super fajnie się prowadzi i wygląda na duży i bardzo dobrze razem. Jesteśmy BARDZO zadowoleni nawet z brakującej części! Już zacząłem szukać baterii 4S i innych aktualizacji dla przyszłych :) Na zdjęciach jest porównanie wielkości z 1/18 modelu samochodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Ciesz się bijąc z ZD RACING PIRATE 2, chętnie zamówić z Banggood dla produktu, który jest rozsądne ceny i zabawy do jazdy spędzania więcej czasu z wnukami.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Kochał to wygląda bardzo dobrej jakości nawet za cenę, po prostu trochę się zasmucił, kiedy próbowałem Lipo 4s nie działa. Kiedy widzę tu ludzi, którzy robią to z 80-tą sc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    ***** wszystko na górze. Dostawa była szybka i bez problemów. Samochód robi bardzo dobre wrażenie i działa doskonale. Jedyne, co mam do zarzucenia, to opakowanie. Pudełko było otwarte, nawet nie za przyklejone. Inaczej wszystko było super.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Szybka dostawa z magazynu UE. Napalony samochód, robi bardzo dobre wrażenie 👍 wszystko inne pokaże się ☺ ️ Dziękuję, Banggood 🤗

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Świetny produkt zrobiony dobrze. I bardzo się opieraj. Ti baw się dobrze. Szybki czas dostawy. Polecam ją wszystkim! (tłumaczone)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Wszystko jest dobre! Tylko Jedna Mała Rzecz jest w oryginalnym pudełku, bez pakietu, ale myślę, że wysyłał z DHL to jest dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2019

    Mi piace, ma vediamo tutti i dettagli: La macchina ha un bell'aspetto, è molto potente, veloce, divertente da usare e scattante. Molti componenti sono in metallo, ciò consente più robustezza alla macchina e quindi un prodotto di più qualità. La cosa che mi ha colpito di più oltre che alla sua potenza e velocità sono le sue grandi ruote molto affascinanti. La durata della batteria si aggira intorno ai 20-25 min. di corsa, e per la ricarica ci vogliono sulle 5-6 h. Ma non sempre tutto ciò che luccica è oro, infatti anche la macchina ha qualche aspetto negativo, poco ma c'è: - Quando la macchina mi arrivò notai subito che la scocca in plastica non era buona, si era crettata durate il trasporto (una scocca normale avrebbe resistito bene anche se la pestasse un uomo, ma quella si era rotta ancor prima di essere usata); dopo quattro mesi di utilizzo la scocca si stava letteralmente strappando ovunque, cosa che non mi era mai successo con nessun'altro veicolo rc che avessi mai avuto. Ma il problema non è grave. - Il componente più debole della mia RC, che si è rotto dopo solo una settimana e la tazza di sterzata, o detta anche steering cup, che essendo fatta di plastica si è rotta senza neanche un'incidente. Per questo consiglio vivamente a tutti di comprare su Banggood questi componenti di metallo, che sono quasi indistruttibili: ZD Racing 8052 😉. Ci mettono un bel pò ad arrivare ma pazienza. Conclusioni: Sono molto soddisfatto del mio acquisto, tornassi in dietro lo comprerei ugualmente, ma aggiungerei nel carrello le steering cups e una batteria, ma apparte ciò mi sto divertendo tanto. Buona giornata a tutti

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2019

    Из ночально курьер предупредил , что каробка сильно мятая .Когда вскрыл ,то сам автомобиль окозался в плохом состоянии(товар приобретался, как подарок).Сам пульт управления дешёвый,не как на остальных отзывах... Не смог с фокусировать камеру , болты в некоторых местах ржавые

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft100 292
    • Ft117 992
    • Ft88 814
    • Ft101 931
    • Ft104 226
    • Ft52 439
    • Ft59 322
    • Ft166 943
    • Ft63 255
    • Ft124 875
    • Ft33 376
    • Ft5 044
    • Ft3 930
    • Ft19 990
    • Ft28 840
    • Ft24 284
    • Ft15 074
    • Ft52 616