Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(70)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(70)
    • 5 Star(61)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/10/2021

    Doskonały model 1/10 dotarł w 1 tydzień. Zdalne sterowanie na 4 kanał. Bardzo dobra regulacja kierownicy i prędkości, która sprawia, że jest łatwa dla początkujących i bardzo szybka dla bardziej doświadczonych. Zasięg do użytecznej widoczności modelu, z pewnością ponad 100 metrów.Użyj tylnych kół, aby uniknąć przewrócenia i uszkodzenia nadwozia w silnym przyspieszeniu do 100%. Szczegółowa instrukcja ze wszystkimi kodami części zamiennych, które łatwo znaleźć w Internecie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Produkt przybył bardzo szybko i jakość cena jest doskonała, produkty ZD RACING, mają bardzo dobrą jakość. To imponująca skala 1/10, bezszczotkowy silnik i bardzo dobry emiter odbiornika. Bardzo szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Ładny RC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Przybyłem ze znacznym opóźnieniem i również złamany jestem bardzo nieszczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2020

    Naprawdę ładna budowa ciężarówki jest bardzo dobra to jest solidne i jest bardzo szybkie tak dużo zabawy czekając na wiele więcej godzin zabawy działa to dziękuję banggood czas dostawy był dobry to przybył w idealnym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Piękne tylko wady tylnych pochłaniaczy wstrząsów trochę miękkie nawet od wszystkich śrub, a gumki przyklejone trochę krzywe, ale nic poważnego jak na cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2020

    Rewelacyjny model w tej cenie. Niski koszt części zamiennych. Radio 4 kanały. Serwo pracuje bardzo dobrze. Możliwe podłączenie pakietu 3s.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2019

    Excelent value of money but it takes 45 days to deliver overall its so fast and speedy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2019

    Auto warte swojej ceny. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Szybka i wodoodporna! Niezła ciężarówka za tą cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft33 756
    • Ft58 666
    • Ft63 255
    • Ft27 670
    • Ft33 101
    • Ft120 614
    • Ft19 990
    • Ft30 479
    • Ft34 084
    • Ft64 730
    • Ft60 305
    • Ft104 553
    • Ft125 202
    • Ft75 382
    • Ft30 151
    • Ft104 553
    • Ft33 376
    • Ft30 807