Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/06/2021

    As always these zd racing cars are absolutely awesome I now have all 3 the and I love them very durable plastics witch means thay really good hit tumble and bashing IV got lots of parts and upgrades All bought from Banggood motor's ESC battery servo everything you can get from Banggood as always looks great fast post fantastic price fantastic service Banggood you are amazing

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Hi wszyscy te zd są niesamowite Mam ich 3 i mój syn ma 2 niestety ten jest części samochód to jest po prostu tej samej cenie jak wszystkie części i dostajesz wszystko Jak zawsze Bang you fantastyczny cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Brakuje spróbować, ale kupić Zd Race 9104 i to jest bardzo dobry wyobrażam sobie ten też. /Odwiedź mój kanał. Nowy świat rc (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Wszystkie przedmioty otrzymały całkowicie...dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Ładny samochód RC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2019

    un carro muy bueno con todos los engranes metálicos, amortiguadores de aceite y resiste muy bien los golpes y aún precio accesible. recomendado ampliamente. yo lo tengo con motor 3650 3900 kv a 2s

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2019

    as a whole product Is good but not well packed, so has a dent n scratch. I feel quality is good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2020

    Otrzymałem zestaw wcześniej niż przewidywano o prawie tydzień, zadowolony z wysyłki, otwarty zestaw i wszystko tam było, Tylko prawdziwa skarga to, że płyta podwozia była bardzo elastyczna, więc obawiam się, że siła przesuwa się do przodu, a pod dyferencjałami był plastikowy pasek, którego nie powinno tam być i utrudniło układanie podwozia z powodu dziur w rygle. Ale zestaw jest razem i nie mogę się doczekać, aby go uruchomić, również pochodzi z metalowej ostrogi, który lubię, ponieważ chciałem go ulepszyć i tak

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Moja skorupa zmt 10 ma problem. Możesz wysłać mi nową skorupę z ZD Wyścig 9105...?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2019

    buen producto de calidad, 100% lo descrito. La caja un poco dañada y la carrocería también.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft28 986
    • Ft35 357
    • Ft57 656
    • Ft43 958
    • Ft51 138
    • Ft39 817
    • Ft32 171
    • Ft81 178
    • Ft64 027
    • Ft97 132
    • Ft25 481
    • Ft76 170
    • Ft18 024
    • Ft22 614
    • Ft131 561
    • Ft85 848
    • Ft31 216
    • Ft23 889