Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(74)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(74)
    • 5 Star(68)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/04/2021

    Szybki post fantastyczne ceny fantastyczne usługi spakowane miejsce na Muszę powiedzieć, że te zd wyścigówki są absolutnie fantastyczne Mam ciężarówkę teraz buggy Thay są bardzo silne i może wziąć bicie bardzo przystępne można kupić wiele części Banggood jeśli chcesz kupić coś naprawdę dobrego Poleć komuś, dzięki Banggood, rządzisz 👍👌👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Deska do pakowania jest klasyczna, bez marki i dekoracji. Instrukcje montażu wyglądają wystarczająco jasno. Należy zauważyć, że musi to być ten sam podręcznik, co w przypadku wersji RTR. Dobry produkt w wyglądzie, ciekawy sprzęt: transmisja na łożyskach kulkowych, duże pochłaniacze oleju, przednie i tylne pręty, wiele metalowych części (kartany, skrzynia biegów...). Tylko podwozie wygląda lekko, z cienką grubością. Z przodu i z tyłu są zmontowane, ale radzę ci zdemontować różnice, aby nasmarować je i wszystkie biegi. Weryfikacja wypełnienia i ewentualne dodanie oleju pochłaniaczy wstrząsów również wydaje mi się konieczne, aby część cyklu była idealna. Dla części napędowej, zacznę od bezszczotkowej kombinacji zasilanej 2s. Trójka powinna pasować do przedziału.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    Mój pierwszy zestaw do kupienia i budowy. Dobra jakość i jak zawsze niesamowity czas dostawy. Tylko 10 kalendarzowych dni, żeby to skończyć pod moimi drzwiami. Na pewno dostanę więcej tego rodzaju zestawów do budowy i polecania moim przyjaciołom, jak również. Tak trzymaj, Banggood 👍👏💯

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Zabawny samochód 1/10 rc. Głównie zmontowany, więc idzie szybko. Pierwsze esc, które wypróbowałam od razu na trójkach, drugie, innej marki, trwało 3, 3s, więc zainstalowałam Arrma BLX185.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Pakiet dostarczony na czas samochód wygląda całkiem dobrze w całej koronie i stalowych zębatkach i dyferencjał metalowy silnik polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Genialny zestaw, budowa trwała około 30 minut. Części są łatwo dostępne, jeśli szukasz ZD Racing 10421.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Potrzebowałem tego modelu. Mam już pozostałe dwie. Właśnie zauważyłem, że trapezy są krótsze. To jedyna różnica.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Dobry produkt 👍👍 uścisk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Dobry produkt, wart ceny z kolei przed użyciem wszystko musi być dokładnie przeanalizowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Dobre rzeczy, dobra obsługa, dobre odpowiedzi 👍👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft72 647
    • Ft48 115
    • Ft80 273
    • Ft31 598
    • Ft91 535
    • Ft57 865
    • Ft89 944
    • Ft72 647
    • Ft73 590
    • Ft131 854
    • Ft100 323
    • Ft25 471
    • Ft98 011
    • Ft26 572
    • Ft75 792
    • Ft18 552
    • Ft32 026
    • Ft26 415