Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/12/2020

    Zamówiłem dwie jednostki w piątek i poniedziałek. Już go tu mieliśmy. Cena jakości rtr. Bateria 3000ma 3s w cenie, ale pozostaje tylko czas - moc. Silnik kombajnowy i esc wyważony pod względem wydajności i trwałości (nie nagrzewa się prawie) Stacja jest podstawowa, ale ładna i z wejścia USB do ładowania baterii. Najlepsze jest to, że podwozie, które ma być rtr, jest bardzo dobrze zaprojektowane, aby rozpocząć od bardzo kompetentnej maszyny. Samochód nie jest bardzo szybki, gotowy do rozpoczęcia nauki i do modyfikacji zębatek, silnika, esc i baterii. Bardzo dobry zakup ogólnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Bardzo ładny samochód, jest mocny, ale SG spaliła się po jakimś teście z jazdy, czekając na odpowiedź Banggooda, by go zastąpić

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Polecenie przyszło ze złamanym spustem!!! Nie dam rady =PUNC= zobaczmy jak to naprawią.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Olika ładnie musi dostosować jedną z przednich osi, żeby była łatwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Otrzymane bez baterii, szkoda

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2019

    It's a cheap but very well designed 1/8 buggy that could be a great choice for who want to get closer to our amazing hobby. It'a a real RTR with also a charger and a 3s battery included!!! We tested it in different situations (on-road, off-road, jumps, speed run etc) and we had a great time with it. The top speed isn't so hot, but with a little upgrade to the esc (or the motor) it could be a real blast. Anyway out of the box it has enough power to be very fun!!! It jumps very well, it has a good handling and it's quite tough: in our test we didn't break anything and we're pleasantly surprised indeed!!! Check out our video review on youtube.com/2040rc yeeeeah!!!!;-)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2020

    Bardzo ładny staram się w bardzo twardy sposób bardzo HD i dobra cena

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    Dobry mały samochód. W ciągu 4 tygodni problem jest taki, że jest z baterią 3000mah zamiast 5000mah

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2019

    muy buen coche se comporta bien en los saltos pero si no ponen una 4s no corre lo que pone y aún así lo dudo en general buena compra

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2020

    Topowa maszyna RC. Wyjątkowy stosunek jakości do ceny! Aby zobaczyć test możesz przejść na mój kanał YouTube: Kanał TECH XTOM CICOS

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 371
    • Ft75 846
    • Ft113 283
    • Ft71 221
    • Ft86 637
    • Ft67 212
    • Ft83 554
    • Ft61 971
    • Ft89 739
    • Ft119 011
    • Ft89 720
    • Ft128 261
    • Ft73 749
    • Ft159 603
    • Ft73 724
    • Ft99 710
    • Ft143 061
    • Ft139 595