Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(47)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/01/2022

    Piraci 2 przybyli kilka dni wcześniej. W pudełku brakuje styropianu, a akcesoria poruszają się podczas wysyłki. Pilot powinien być lepiej chroniony, ponieważ jest w połowie zamknięty w kopercie. Mój został trochę porysowany o metalowe części samochodu. Oprócz tego samochód jest bardzo ładny, doskonałe zawieszenie i wiele możliwości regulacji. Również tylne skrzydło, które posiada 3 z góry ustalone pozycje. Zasilana kopalnia zębatek może osiągnąć 54 km/h z baterią 3s. Działa również na baterii 2S, ale prędkość maksymalna spada do 36 km/h. Dla tych, którzy chcą go używać na drodze i osiągać większe prędkości (w większych przestrzeniach) sugeruję wymianę zębatki z większą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    /Samochód przyjechał dzisiaj. Kupiłem go w piątek. Wszystko co pozostaje to testowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Jest to bardzo dobry produkt. Niestety, jedno z kół jest wygięte, co powoduje odchylenie obrotowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    someone broke the box

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    To nie jest zły wózek podwozia trochę słabe, ale ogólnie polecam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2019

    It's a cheap but very well designed 1/8 buggy that could be a great choice for who want to get closer to our amazing hobby. It'a a real RTR with also a charger and a 3s battery included!!! We tested it in different situations (on-road, off-road, jumps, speed run etc) and we had a great time with it. The top speed isn't so hot, but with a little upgrade to the esc (or the motor) it could be a real blast. Anyway out of the box it has enough power to be very fun!!! It jumps very well, it has a good handling and it's quite tough: in our test we didn't break anything and we're pleasantly surprised indeed!!! Check out our video review on youtube.com/2040rc yeeeeah!!!!;-)

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Zamówiłem dwie jednostki w piątek i poniedziałek. Już go tu mieliśmy. Cena jakości rtr. Bateria 3000ma 3s w cenie, ale pozostaje tylko czas - moc. Silnik kombajnowy i esc wyważony pod względem wydajności i trwałości (nie nagrzewa się prawie) Stacja jest podstawowa, ale ładna i z wejścia USB do ładowania baterii. Najlepsze jest to, że podwozie, które ma być rtr, jest bardzo dobrze zaprojektowane, aby rozpocząć od bardzo kompetentnej maszyny. Samochód nie jest bardzo szybki, gotowy do rozpoczęcia nauki i do modyfikacji zębatek, silnika, esc i baterii. Bardzo dobry zakup ogólnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2020

    Bardzo ładny staram się w bardzo twardy sposób bardzo HD i dobra cena

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Bardzo ładny samochód, jest mocny, ale SG spaliła się po jakimś teście z jazdy, czekając na odpowiedź Banggooda, by go zastąpić

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    Dobry mały samochód. W ciągu 4 tygodni problem jest taki, że jest z baterią 3000mah zamiast 5000mah

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$339.99
    • US$85.99
    • US$95.99
    • US$253.99
    • US$312.99
    • US$92.99
    • US$94.99
    • US$245.99
    • US$198.99
    • US$325.99
    • US$12.99
    • US$28.99
    • US$132.99
    • US$105.99
    • US$17.67
    • US$100.99
    • US$60.99
    • US$280.99