Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(66)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/10/2020

    Witam dzisiaj otrzymałem mój samochód rama RC bez elektronicznej bardzo dobry produkt, kupić, aby mieć części przed sobą. Szybka dostawa z magazynu Hiszpania w 3 dni, aby dotrzeć do Francji bez żadnych szkód na RC tylko zgniecione pudełko, bardzo dobra obsługa banggood jak zwykle polecane produkty

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Nice Shop, szybka dostawa i super wsparcie. Samochód/Truggy jest absolutnie epicki!!! Super jakość, silny jak cholera!!! Wybieram prześcig 4276 silnik i 150a esc, więc jeździ na 6s około 120kmh

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Działam dobrze, po zbyt długim zmaganiu się z usuwaniem klejonych śrub, olej dyferencyjny będzie musiał zmienić się z fabryki, działa 6s z zamkiem 1515, najlepszy 1/8 ciężarówki w tej cenie Części zamienne są dużo i bardzo łatwe do wymiany części, może zrobić z paska na koło, ale nie mogę znaleźć takiego, który tylko pasuje z magazynu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Przyleciał do Norwegii za 10 dni, super szybka dostawa, dobrze spakowana, żadnych uszkodzeń. Natychmiast zainstalowałem elektronikę, 3s i 4s przetestowane i to bestia, polecam!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Bardzo ładny samochód. Nadal musimy umieścić w nim odpowiedni silnik. W tej chwili ma na silniku 3665 2900kv, który jest mały, działa dość dużo i ma siłę, ale od razu się rozgrzewa, gdy biegnie do granicy. Zamówienie trwało 3 dni wyboru przesyłki z Hiszpanii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Przesyłka była szybka z Hiszpanii do Portugalii, paczka była w dobrym stanie. Brał to wszystko część i przebudowany z nowych olejów, retreased i przeszytych biegów.To jest wersja te kit. Koła na zdjęciach nie są z zestawu. Uzupełniłem zestaw z wyścigówką 4076 2000kv/120a, 18t pinion, 25kg servo i pilotem Fly Sky gt3-c. W cenie myślę, że jego dobra wartość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Wszystko jest świetne i samochód jest naprawdę dobrze zrobiony dla pieniędzy 👌👍👍👍

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Super Auto 🥳👍 będzie napędzać go z dodatkowo zamawianych akcesoriów..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    15 dni po wysłaniu mnie na Cypr! Dobry przedmiot i zagrożenie we wszystkich metalowych śrubach!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Tak dobrze! Świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft73 960
    • Ft27 180
    • Ft122 004
    • Ft47 093
    • Ft192 809
    • Ft109 152
    • Ft87 235
    • Ft91 660
    • Ft54 047
    • Ft43 616
    • Ft168 151
    • Ft30 341
    • Ft26 548
    • Ft44 248
    • Ft37 926
    • Ft18 646
    • Ft30 973
    • Ft29 392