Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(107)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(107)
    • 5 Star(88)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/11/2021

    Wysoka jakość wykonania jest dobra z anodyzowanymi komponentami aluminiowymi i grubymi ramionami kierownicy. Z obudowy pudełka i kąty palców należy regulować za pomocą prętów. Tylny kąt palca jest zamocowany pod bardziej negatywnym kątem (koło skierowane w stronę ciała), co powinno pomóc w stabilności jazdy. Przedni palec był dość zły (patrz zdjęcie). Zajęło 10 minut, aby sprawdzić wszystkie śruby i znalazłem 6 bez gwintu wchodząc do aluminium. Wziąłem ciężarówkę na przejażdżkę i to był wybuch! Akumulator 3S sprawdza się z dużym przyspieszeniem i szybkością na trawie. Ta ciężarówka nie jest zbudowana do prędkości, więc nie oczekuj szalonej prędkości. Opony wykonane są z miękkiej gumy, która dobrze trzyma się z dala od drogi. Zdecydowanie polecam tę ciężarówkę i warto poświęcić trochę czasu, aby sprawdzić / wyregulować ustawienia z pudełka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Przyjechali idealnie i trzy dni przed czasem. Dokładnie to, co chciałem i zdecydowanie idealna platforma startowa rc dla dorosłych. Dzięki, banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Wszystko co mogę teraz sprawdzić to wysyłka. Zamówione w dniu 11/18 dotarły 11/20. Przyszedł w torbie z pudełkiem trochę pogniecionym, ale poza tym nic nie wydaje się być uszkodzone. Jednakże, widząc, że to prezent, nie mogę przeczesać pudełka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Zajebisty rc Truggy od ZD Race. Oczywiście musiałem się trochę przystosować przed pierwszym wyjściem. Ale było dużo zabawy i dla pieniędzy warto. Będę zmieniał serwo, ponieważ przy 9kg jest trochę kiepska

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Byłem bardzo zdenerwowany tym, co dostanę za pierwsze zakupy Banggood. Jeśli chodzi o wysyłkę, zdecydowanie zalecam ulepszenie wysyłki, zwłaszcza w USA. W moim przypadku zamówiłem i orginał wysyłki jest dokładnie godzinę jazdy od mojego domu, ale dostawa trwała 2 tygodnie. Teraz wiem o przyszłych zakupach. Zdecydowanie polecam ten truggy. Wszystko jest w porządku i wkrótce będę miał wybuch z moją nową zabawką, jak tylko akumulator się naładuje. Kupiłem dobrą ładowarkę, zanim dostałem piratów 3, ponieważ ładowarka jest bardzo podstawowa. Niedługo kupię kilka baterii czwórek z Banggood. Ta ciężarówka jest z litego metalu i bardzo wytrzymałe części wysokiej jakości i ceny jestem zdumiony. Wahałem się, żeby pociągnąć za spust i kupić, a teraz jestem zadowolony, że to zrobiłem. ROXIE MÓWI KUPY!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Paczka działa od miesiąca, nie ma stawów, model jeździ wesoło i delikatnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Ten ZD RACING TRUGGY jest dobrze zaprojektowany i zbudowany do prędkości jeszcze nie uderzyłem, więc jeśli wszystko pójdzie dobrze, to powinno być warte każdego dolara, jeśli nie wciąż warto, tylko dlatego, że jest to wielki zły tyłek 1/8

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    super super thnx dla bsnggod dostaję ten samochód bardzo szybko zamówienie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    niesamowite buggy nie może się doczekać, aby dać się zgrać będę uruchomić 4S

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Skrzynka i samochód są uszkodzone....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$339.99
    • US$309.99
    • US$309.53
    • US$444.39
    • US$345.89
    • US$320.99
    • US$168.99
    • US$433.92
    • US$440.99
    • US$419.25
    • US$12.99
    • US$105.99
    • US$7.99
    • US$117.99
    • US$19.59
    • US$85.99
    • US$55.99
    • US$107.99