Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(75)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(75)
    • 5 Star(64)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/11/2020

    Przystojny ciężarowiec! Zalecam kupno tylko wałka i dodawanie elektroniki. Truggy jest trochę do spowolnienia na 3s akcji, zalecałbym kupno 4s lipo, jeśli uruchomisz set-up masz w truggy, jeśli kupujesz rtr. Jeśli planujesz przeskoczyć 4, zainwestowałbym w nowe opony. Te są bardzo miękkie!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    The car looks really good. And it would probably be good too, if I could use it then. Banggood delivered it from CZ within the thin cardboard wrapped in a plastic bag - no extra box. During shipping this obviously got exposed to pressure. The body mounts broke off (see pictures). I filed a request for repair/replacement to banggood and after 6 days I heard - nothing! So I had to order new body mounts at my own cost which will be delivered some time from China. Therefore my rating: car four stars, probably even five. Logistics: very bad, 1 star and Customer Service as well very bad. What I learned: If you buy from banggood a valuable item, you need to have a lawyer at hand as the product may arrive broken without any after-sales support.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Maszyna przybyła w ciągu 7 dni roboczych działa bardzo dobrze, ale pultroppo przybyło z kadłubem nieco złamanym, a także haki, które trzymają kadłub są uszkodzone. W każdym razie jestem szczęśliwy, a rada jest jak rakieta.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Zdobyłem go na czas, ale musiałem ścigać lokalnego kuriera 🚚 dla niego, ponieważ nie dostarczają do PO Box, mówiłem Banggood, żeby nie używał lokalnego kuriera, ale na próżno. Produkt to dobrej jakości.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Byłem bardzo zdenerwowany tym, co dostanę za pierwsze zakupy Banggood. Jeśli chodzi o wysyłkę, zdecydowanie zalecam ulepszenie wysyłki, zwłaszcza w USA. W moim przypadku zamówiłem i orginał wysyłki jest dokładnie godzinę jazdy od mojego domu, ale dostawa trwała 2 tygodnie. Teraz wiem o przyszłych zakupach. Zdecydowanie polecam ten truggy. Wszystko jest w porządku i wkrótce będę miał wybuch z moją nową zabawką, jak tylko akumulator się naładuje. Kupiłem dobrą ładowarkę, zanim dostałem piratów 3, ponieważ ładowarka jest bardzo podstawowa. Niedługo kupię kilka baterii czwórek z Banggood. Ta ciężarówka jest z litego metalu i bardzo wytrzymałe części wysokiej jakości i ceny jestem zdumiony. Wahałem się, żeby pociągnąć za spust i kupić, a teraz jestem zadowolony, że to zrobiłem. ROXIE MÓWI KUPY!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Zajebisty rc Truggy od ZD Race. Oczywiście musiałem się trochę przystosować przed pierwszym wyjściem. Ale było dużo zabawy i dla pieniędzy warto. Będę zmieniał serwo, ponieważ przy 9kg jest trochę kiepska

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    To coś jest bardzo niedoceniane, super agresywne z zapasową baterią 3s. Ale z szóstkami powiem tylko „złap mnie, jeśli potrafisz." Absolutna Bestia, 👍🏾👍🏾👍🏾

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Gigantyczny prezentowałby się mniejszy, tym bardziej mnie to ucieszyło, 😁 Trzyma dużo poza domem jest otwarty tylko dlatego, że buduję większą ząbpinion xd 4 naładowanie baterii z horroru, ale poza zaciskami, które odleciały nie było nic złamanego mega zadowolony Ps. Więc 10 stopni temperatury 3s 49 kmh (pierwotna bateria) Silnik 4s= 67 kmh (2x 2s 5200mah 50c) pozostał chłodny z 20 minut jazdy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Mam samochód. Opóźnienie było bardzo długie! (zamówione pod koniec grudnia i otrzymane tylko 8 marca!!!). Niestety, mam samochód z pokręconym prętem uderzeniowym...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Absolutnie niesamowite, zamówione w sobotnie popołudnie i przyszły tydzień później

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft110 941
    • Ft143 105
    • Ft114 734
    • Ft101 458
    • Ft101 458
    • Ft67 638
    • Ft100 194
    • Ft85 022
    • Ft122 004
    • Ft115 938
    • Ft30 973
    • Ft32 186
    • Ft5 307
    • Ft27 180
    • Ft11 312
    • Ft46 777
    • Ft14 537
    • Ft26 548