Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Lauland
    US
    29/07/2021

    Świetny samochód jedyne czego brakowało to śruby do mocowania tylnego spoilera z tyłu samochodu, poza tym zawsze sprawdzam śrubę, upewniając się, że są ładne i ciasne Jest szybki i wygląda dobrze dużo dobrej jakości w samochodzie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    To jest OK dla pieniędzy, ale nie wysokiej jakości samochód RC.Doszło do problemu w orzech.... Ale OK, oni rozwiążą problem... Jest szybki, ale Motor z 3s jest bardzo gorący! Musisz być ostrożny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Very nice 4x4 truggy . Impressive 1/8 scale size, top components and easy to modify as you go. I'm going to adding LED lights and maybe a motor cooling fan (if needed). There are some suspension metal upgrades on BG you can start with. Just as with any new model, be sure to check the tightness of all nuts and bolts and set the front wheel alignment if necessary.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Ten sam rozmiar co Kraton 6s i obsługa jest bardzo podobna. Elektronika RTR jest dobra, zmieniła nazwę Surpass esc i duży silnik. Łatwy w aktualizacji elektroniki, ale części zamienne są trochę trudne do zdobycia. Servo jest trochę mało zasilane, ale łatwe i tanie w aktualizacji. Radio zmieniło nazwę DumboRc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Bardzo szybka dostawa z CZ, ale należy uważać, aby sprawdzić wszystkie śruby, ponieważ śruby wsparcia motorycznego nie są dokręcone lub klejone, bateria nie jest zbalansowana, aby sprawdzić, czy jest w dobrym stanie! Truggy jest bardzo ładny, wygląda na solidny, ale i tak musimy być ostrożni, bo trójkąt eu wydaje się mniej solidny, wróciłbym po kręceniu, jeśli bateria będzie zbilansowana

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Fantastycznie.... czekałem dwa i pół miesiąca, ale było warto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Pojazd miał te uszkodzenia przy odbiorze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Produkt zgodny z opisem, dobrej jakości, dobrze zapakowany i otrzymany w ciągu zaledwie 5 dni 🏁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Były uszkodzenia przy dostawie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Dobrej jakości samochód, ale został uszkodzony. Plastikowe słupki zostały zniszczone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft100 579
    • Ft110 669
    • Ft101 210
    • Ft67 472
    • Ft114 453
    • Ft121 705
    • Ft52 073
    • Ft108 885
    • Ft160 598
    • Ft84 814
    • Ft30 266
    • Ft5 294
    • Ft32 108
    • Ft4 411
    • Ft27 113
    • Ft46 662
    • Ft11 285
    • Ft29 636