Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • VIP3
    AU
    15/10/2020

    Ogólnie, to zadowalający zakup. Oczywiście nie jest to nazwa marki i dlatego jakość nie jest niesamowita. Wieże wstrząsowe i uzbrojenie będą musiały zostać ulepszone. Podoba mi się wygląd stopu i metalowego podwozia. Opony dość duże i bardzo miękkie.

    Komentarze (1)
  • 14/10/2020

    Witam, otrzymałem zamówienie na czas jak zwykle. Bardzo zadowolony z obsługi klienta. Samochód działa doskonale nic do powiedzenia, to jest drugi, który zamawiam z magazynu CZ

    Komentarze
  • 03/02/2021

    To jest OK dla pieniędzy, ale nie wysokiej jakości samochód RC.Doszło do problemu w orzech.... Ale OK, oni rozwiążą problem... Jest szybki, ale Motor z 3s jest bardzo gorący! Musisz być ostrożny!

    Komentarze
  • 29/01/2021

    Ten sam rozmiar co Kraton 6s i obsługa jest bardzo podobna. Elektronika RTR jest dobra, zmieniła nazwę Surpass esc i duży silnik. Łatwy w aktualizacji elektroniki, ale części zamienne są trochę trudne do zdobycia. Servo jest trochę mało zasilane, ale łatwe i tanie w aktualizacji. Radio zmieniło nazwę DumboRc.

    Komentarze
  • 20/05/2021

    Very nice 4x4 truggy . Impressive 1/8 scale size, top components and easy to modify as you go. I'm going to adding LED lights and maybe a motor cooling fan (if needed). There are some suspension metal upgrades on BG you can start with. Just as with any new model, be sure to check the tightness of all nuts and bolts and set the front wheel alignment if necessary.

    Komentarze
  • 28/01/2021

    Bardzo szybka dostawa z CZ, ale należy uważać, aby sprawdzić wszystkie śruby, ponieważ śruby wsparcia motorycznego nie są dokręcone lub klejone, bateria nie jest zbalansowana, aby sprawdzić, czy jest w dobrym stanie! Truggy jest bardzo ładny, wygląda na solidny, ale i tak musimy być ostrożni, bo trójkąt eu wydaje się mniej solidny, wróciłbym po kręceniu, jeśli bateria będzie zbilansowana

    Komentarze (1)
  • 09/03/2021

    Fantastycznie.... czekałem dwa i pół miesiąca, ale było warto

    Komentarze
  • 25/01/2021

    Pojazd miał te uszkodzenia przy odbiorze

    Komentarze
  • 29/01/2021

    Produkt zgodny z opisem, dobrej jakości, dobrze zapakowany i otrzymany w ciągu zaledwie 5 dni 🏁

    Komentarze
  • 17/12/2020

    Były uszkodzenia przy dostawie.

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft110,877
    • Ft112,627
    • Ft97,163
    • Ft113,503
    • Ft34,559
    • Ft87,242
    • Ft128,676
    • Ft98,038
    • Ft96,868
    • Ft81,990
    • Ft24,799
    • Ft4,082
    • Ft44,057
    • Ft7,000
    • Ft29,760
    • Ft2,410
    • Ft45,224
    • Ft7,000