Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2020

    Samochód jest dobrze wykonany, ale koła są kiepskiej jakości zdecydowanie do zmiany, po 5 minut gry koło odpadło, dwa razy sprawdziłem wszystkie są śruby małe, ogólnie dobry samochód.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Przybyła praca, ale podwozie się zepsuło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Bardzo dobra jakość i przybywam w mniej niż 10 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Bajeczny samochód, rada, kupiłem dwa w innym czasie. Zamówiłam 12/4/2021 przybyło 15/4/2021 w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Góra samochodów RC w cenie, jaką ma. Polecam, kupiłem dwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Wygląda świetnie używany tylko w ogrodzie do tej pory musiał przejść przez to jak wiele śrub i śrub nie ciasno, ale ogólnie zadowolony z zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Otrzymałem zamówienie po dwóch tygodniach z kartonu, ale nic poważnego. Dziękuję, banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2020

    Świetny samochód w tej cenie. Jeździ jak grzmot tygrys EB4 s3. Szok jest świetny i ma małą dziurkę w górnej części jak Traxxas na nadmiar oleju do wypchnięcia podczas wymiany oleju. Posiada również n śrubę krążkową w różniczce do ponownego filtrowania oleju dyferencyjnego. Zła strona jest taka, że nie można usunąć miseczek i narzędzi dołączonych do miseczek (nie jest wciśnięty w C-klip lub karcz)- a główny bieg dyfer nie może być usunięty z miarki i mniejszy bieg trzyma go w miejscu- tak zła strona jest Każdy bieg (oprócz 4 małych biegów) będzie rozbierać lub jeśli kubek będzie się zużywać, trzeba będzie zamówić zupełnie nową różniczkę.. Obręcze jest naprawdę zła jakość- jest puste z tyłu, więc napełnij go epoksydem, aby uczynić mocniejszy lub z Q-bond. Pion ma 13t, ale nie jest to samo metal co ostroga, więc nie przetrwa. Zmieniłem swój na M1 13t pinion. Moje ciało „roztopiło się" w drodze do mnie. Wpadło w ekstremalny upał po drodze i wypaczyła całe ciało. Innym minusem jest to, że nie pochodzi z 120a jak pokazano- jest słabsza 80a i samochód czuje się wolny jak na jego rozmiar- Sugerowałbym zamówić 120a Racerstsr, a można nawet wymienić silnik magazynowy na 2600kv 40 68 wielkości wyścigówka, jak również dla ładnej prędkości. Zmieniłem swój serwo-odcinek, więc nie możesz tego komentować? I były 4 śruby przyklejone szczelnym zamkiem, które nie miały być przyklejone, które naprawdę przysporzyły mi kłopotów. Upewnij się, że masz 100% solidny zestaw „Ellen Key". Nie było też kilka miejsc In musiał dodać obserwujących, aby usunąć grę na części, które wydawały się luźne, ale nie wiem, jak to wszystko wyjaśnić. Reszta RC jest naprawdę ładna i wydaje się bardzo silna.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2019

    Arrivata in Italia in 15 giorni, veramente veloce. Prodotto come da descrizione con la differenza che è arrivato con il nuovo telecomando ZD che è più bello ed ha anche lo sportellino che copre i pomelli delle regolazioni. A primo impatto è una macchina molto robusta e ben fatta, ora lascio la parola alla pista. Venditore ottimo e consigliato.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2019

    El coche responde muy bien, pero el primer dia en circuito todas las llantas se an roto, no soportan saltos, es imprescindible cambiarlas por unas mejores. El mando es de un aspecto de muy mala calidad pero responde bien. También se me a doblado un vaso de la dirección. No es mala compra pero esperaba mas por el precio que tiene.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft102 855
    • Ft102 855
    • Ft72 033
    • Ft61 199
    • Ft27 554
    • Ft86 353
    • Ft101 574
    • Ft45 517
    • Ft74 017
    • Ft68 569
    • Ft16 339
    • Ft32 630
    • Ft3 201
    • Ft21 145
    • Ft6 405
    • Ft14 583
    • Ft31 399
    • Ft32 360