Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/01/2020

    Świetny samochód w tej cenie. Jeździ jak grzmot tygrys EB4 s3. Szok jest świetny i ma małą dziurkę w górnej części jak Traxxas na nadmiar oleju do wypchnięcia podczas wymiany oleju. Posiada również n śrubę krążkową w różniczce do ponownego filtrowania oleju dyferencyjnego. Zła strona jest taka, że nie można usunąć miseczek i narzędzi dołączonych do miseczek (nie jest wciśnięty w C-klip lub karcz)- a główny bieg dyfer nie może być usunięty z miarki i mniejszy bieg trzyma go w miejscu- tak zła strona jest Każdy bieg (oprócz 4 małych biegów) będzie rozbierać lub jeśli kubek będzie się zużywać, trzeba będzie zamówić zupełnie nową różniczkę.. Obręcze jest naprawdę zła jakość- jest puste z tyłu, więc napełnij go epoksydem, aby uczynić mocniejszy lub z Q-bond. Pion ma 13t, ale nie jest to samo metal co ostroga, więc nie przetrwa. Zmieniłem swój na M1 13t pinion. Moje ciało „roztopiło się" w drodze do mnie. Wpadło w ekstremalny upał po drodze i wypaczyła całe ciało. Innym minusem jest to, że nie pochodzi z 120a jak pokazano- jest słabsza 80a i samochód czuje się wolny jak na jego rozmiar- Sugerowałbym zamówić 120a Racerstsr, a można nawet wymienić silnik magazynowy na 2600kv 40 68 wielkości wyścigówka, jak również dla ładnej prędkości. Zmieniłem swój serwo-odcinek, więc nie możesz tego komentować? I były 4 śruby przyklejone szczelnym zamkiem, które nie miały być przyklejone, które naprawdę przysporzyły mi kłopotów. Upewnij się, że masz 100% solidny zestaw „Ellen Key". Nie było też kilka miejsc In musiał dodać obserwujących, aby usunąć grę na części, które wydawały się luźne, ale nie wiem, jak to wszystko wyjaśnić. Reszta RC jest naprawdę ładna i wydaje się bardzo silna.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2019

    Arrivata in Italia in 15 giorni, veramente veloce. Prodotto come da descrizione con la differenza che è arrivato con il nuovo telecomando ZD che è più bello ed ha anche lo sportellino che copre i pomelli delle regolazioni. A primo impatto è una macchina molto robusta e ben fatta, ora lascio la parola alla pista. Venditore ottimo e consigliato.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2020

    Właśnie dostałem pudełko. Cieszę się z tego, co tam jest. Samochód, nadajnik i części zamienne. Nie cieszę się z tego, że nawet jeśli jest to pokazywane w instrukcji, nie ma baterii i ładowarki. Jest jasne, że zostało to określone w specyfikacji produktu Bangood, ale za taką cenę należy je uwzględnić. Zgaduję tylko, dlaczego sprzedają produkt ze wszystkimi częściami w instrukcji od producenta, ale nie po tym, jak sprzedawca sprzedał ci produkt. Jest oczywiste, że sprzedawca bierze te części i sprzedaje je oddzielnie za większe pieniądze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Samochód jest dobrze wykonany, ale koła są kiepskiej jakości zdecydowanie do zmiany, po 5 minut gry koło odpadło, dwa razy sprawdziłem wszystkie są śruby małe, ogólnie dobry samochód.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Samochód przybył i do mojego zdumienia przyszedł z uszkodzony obudowy i radio również być pierwszy raz pytam tej strony o ogrodzenie rozczarowania, że wziął mnie teraz nawet nie mogę przetestować samochodu, Nie mogę wysłać filmu, żebyś mógł zobaczyć grę, która ma na przednich kołach. To takie dziwne, że nie powinienem mieć nic do powiedzenia. Pręty stabilizatora są luźne, poruszam się nawet z tyłu ma spadki podparcie i dla tego, co warto już przynieść baterię, że nie przyniesie, nigdy, jeśli umieścić jeden, jeśli to działa, co widziałem i czekam, co to jest, jak jest rozwiązane, jak jest rozwiązać teraz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2019

    véi quebrado estou muito triste

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2020

    Świetna konstrukcja jest szybsza, wtedy pomyślałem, że na 3S naprawdę szybko na 4S jedynym problemem, jaki mam z tym jest powłoka laxan rozwalona na pierwszym lądowaniu na dachu z małego skoku. Mam nadzieję, że uda się uzyskać zamienne muszle/ciało

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2019

    El coche responde muy bien, pero el primer dia en circuito todas las llantas se an roto, no soportan saltos, es imprescindible cambiarlas por unas mejores. El mando es de un aspecto de muy mala calidad pero responde bien. También se me a doblado un vaso de la dirección. No es mala compra pero esperaba mas por el precio que tiene.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Góra samochodów RC w cenie, jaką ma. Polecam, kupiłem dwa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Bajeczny samochód, rada, kupiłem dwa w innym czasie. Zamówiłam 12/4/2021 przybyło 15/4/2021 w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$129.99
    • US$119.99
    • US$122.99
    • US$99.99
    • US$286.99
    • US$113.99
    • US$55.99
    • US$71.99
    • US$133.99
    • US$156.99
    • US$529.00
    • US$66.99
    • US$335.99
    • US$130.99
    • US$115.99
    • US$157.49
    • US$143.99
    • US$213.99