Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(83)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(83)
    • 5 Star(75)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/04/2021

    Wysłano go w dniu, w którym go kupiłem i przybyło do Antalyi dokładnie w 1 tygodniu. Dostarczone przez Aras Cargo. Nie zapłaciłem żadnej dodatkowej opłaty. Produkt jest znacznie większy i szybszy niż się spodziewałem. Ciężko to kontrolować przy maksymalnej prędkości, chociaż powiedziałbym, że to trudne, skoro próbowałem tego w domu na balkonie. Na pewno ci się tam spodoba. Nawet jeśli dostosowałem przednie koła, to jest prosto przed siebie i z powrotem, i nie obraca się w tę samą stronę, jest to niewielkie odchylenie. To świetnie, że jest spoko, ale widzę, że robi trochę hałasu. Jakość materiału wygląda całkiem dobrze i solidnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Kocham tę ciężarówkę! To moja ulubiona skala 10, jak dotąd, rozwaliłem ją, jak ją nazwiesz i nadal działa, teraz się tym zajmę. Namalowałem go na czarno zainstalowałem 17 Heatsinksów na nim i 7 dodatków Cooling Fams dostało silnik i RSG. Kupiłbym go ponownie, gdyby cena spadła do oryginału.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Bardzo miły uroczy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Warto było czekać. Dobra za tę cenę. Robi mega zabawy i idzie dobrze, z kilku uaktualnień dobry samochód.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Nie da się go pokonać szybko, łatwo się go wykurzyć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2017

    The shipping was fast (5 days) with the expedited shipping service (DHL) to finland but I had to pay tariff fees (5711€) thats why I am not satisfied with the shipping service but the product it self is good and damn this thing is fast! I have one more dislike for the product: the first time I went outside and drove it i flipped it once or twice very slowly and when I got back home I saw that the body shell was cracked from the front right body poster.. But the product is good!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2019

    Great rc car to have fun with. It would be nice if some extra body clips where included. Not all wheels were lined up properly but still it was really ready to run. Charge batteries and go!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2020

    Bardzo fajny i szybki samochód jest prawie idealny ciało jest zgięte/zgięte, więc jeśli banggood może wysłać mi nowy, to jest idealny 👍🏼 (ID ciała: 1192193)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2018

    bu fiata mükemmel araba tavsiye ederim ön amortisörler çok yüksekte sebebini bulamadım

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    To jest całkiem fajne. Myślę, że z kilkoma ulepszeniami będzie fajnie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft59 413
    • Ft76 341
    • Ft139 163
    • Ft61 072
    • Ft27 215
    • Ft28 543
    • Ft20 245
    • Ft34 518
    • Ft89 453
    • Ft17 257
    • Ft65 554
    • Ft45 140
    • Ft70 699
    • Ft53 285
    • Ft55 098
    • Ft28 875
    • Ft31 998
    • Ft28 875