Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(102)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(102)
    • 5 Star(91)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/08/2021

    Kocham tę ciężarówkę! To moja ulubiona skala 10, jak dotąd, rozwaliłem ją, jak ją nazwiesz i nadal działa, teraz się tym zajmę. Namalowałem go na czarno zainstalowałem 17 Heatsinksów na nim i 7 dodatków Cooling Fams dostało silnik i RSG. Kupiłbym go ponownie, gdyby cena spadła do oryginału.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    Jestem zadowolony z ciężarówki.. Zdjęcie nie oddaje tego w porządku. Jest szybki i większy niż się wydaje. Jakość wygląda przyzwoicie. Mogę polecić 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Prawdziwa 1/10 w skali RC ciężarówka. szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    Hopping they send me a new body

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Jestem zadowolony, ale przez nadal testowany otrzymał szybko z Hiszpanii, zdjęcie z xlf 04 × 600 🙂😊😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Pojazd dotarł dość szybko od czasu do czasu, około 1,5 tygodnia. Dzisiaj przeprowadziłem pierwszą jazdę próbną, przebiegłem bardzo dobrze, a następnie mały skok (wysokość 0,5 cm), ale pojazd niestety przewrócił się i natychmiast złamał tylne zawieszenie prawego koła, więc nie trwało długo. Ten materiał naprawdę nie znosi niczego. Mam nadzieję, że ktoś z Banggood się ze mną skontaktuje. Nie mogę polecić samochodu, więc szkoda

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Niezły samochód, ale silnik był trochę odpalony, więc główny bieg był zupełnie jak na zdjęciu, Po tym kupiłem sprzęt w metalu to było bolesne à zmienić go, ponieważ śruba była z extrême loctite więc décider, aby odkręcić główki śruby i zmienić lepszą śrubę z dużą głową teraz działa, ale dla że nie mogę dać 5 gwiazdek, bądźcie ostrożni, sprawdźcie bieg samochodu, zanim się nim pobawicie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Wysłano go w dniu, w którym go kupiłem i przybyło do Antalyi dokładnie w 1 tygodniu. Dostarczone przez Aras Cargo. Nie zapłaciłem żadnej dodatkowej opłaty. Produkt jest znacznie większy i szybszy niż się spodziewałem. Ciężko to kontrolować przy maksymalnej prędkości, chociaż powiedziałbym, że to trudne, skoro próbowałem tego w domu na balkonie. Na pewno ci się tam spodoba. Nawet jeśli dostosowałem przednie koła, to jest prosto przed siebie i z powrotem, i nie obraca się w tę samą stronę, jest to niewielkie odchylenie. To świetnie, że jest spoko, ale widzę, że robi trochę hałasu. Jakość materiału wygląda całkiem dobrze i solidnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2017

    The shipping was fast (5 days) with the expedited shipping service (DHL) to finland but I had to pay tariff fees (5711€) thats why I am not satisfied with the shipping service but the product it self is good and damn this thing is fast! I have one more dislike for the product: the first time I went outside and drove it i flipped it once or twice very slowly and when I got back home I saw that the body shell was cracked from the front right body poster.. But the product is good!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2019

    Great rc car to have fun with. It would be nice if some extra body clips where included. Not all wheels were lined up properly but still it was really ready to run. Charge batteries and go!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$105.99
    • US$61.99
    • US$465.48
    • US$399.99
    • US$99.99
    • US$80.99
    • US$90.99
    • US$465.99
    • US$95.99
    • US$127.99
    • US$309.53
    • US$159.99
    • US$110.99
    • US$52.99
    • US$360.99
    • US$112.99
    • US$139.99
    • US$259.99