Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(58)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(58)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/07/2021

    To fantastyczne uaktualnienia dla twojego zd 1/10 Poza samochodem. Właśnie włożyłem je do mojego Ztx10 nie tylko dla dbx Thay zmieści się w B10E Ztx10 i Zmt10 IV. Widać, że są takie same Banggood zrobiłeś to jeszcze raz bez porażki fantastyczne usługi post fantastyczne ceny dzięki Banggood na zdrowie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Bardzo fajny 👌 aktualizacji pasuje idealnie i powinien być stabilny, lepszy niż oryginalny. Dzięki Banggood

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Duża poprawa względem części z tworzyw sztucznych, szeroko zalecane, przednie zawieszenie zatwierdza uderzenia i skoki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    These are giving some more beefiness to my LRP S10 TX/zd racing ztx10. Very easy to install and looking also so much better than stock plastic ones. Previously i ordered already aluminum rear hub carriers and now also to the front.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Przybycie do Wielkiej Brytanii w ciągu tygodnia od zamówienia. Wydaje się być prawdziwymi częściami zapasowymi dla ZD DBX10, ale ma zapasowe już dotarły, zanim samochód nie może powiedzieć, jak pasują.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    But still not install,too tired and busy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Dobra jakość produktu! Chciałbym kupić ponownie i gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2022

    chegou perfeitamente, peças de qualidade e acabamento perfeito, brigão banggood e ao vendedor, podem confiar no produto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Są to doskonałe aktualizacje dla DBX-10. Części z tworzyw sztucznych, które wymieniają, łatwo się łamią, a części aluminiowe sprawiają, że przód jest kuloodporny. Mam wideo, w którym instaluję te części na moim DBX-10. Wyszukaj „Mój kanał RC", a znajdziesz ponad 10 filmów na tym samochodzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2022

    very good, fits perfectly, shipment is quick, the part is original from the manufacturer itself ZD racing

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$38.99
    • US$4.29
    • US$19.99
    • US$12.69
    • US$8.07
    • US$16.99
    • US$37.99
    • US$2.99
    • US$8.07
    • US$15.99