Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/06/2021

    Produit conforme à la description. Livraison très lente... Quelques modifications apportées pour Upgrader la voiture ⚡

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    2 miesiące do dostarczenia i przyjazdu uszkodzony Chcę złożyć wniosek

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Buongiorno, ho ricevuto il modello, ma le istruzioni nella confezione non sono quelle del modello ordinato. Devo fare un regalo e questa cosa mi sta creando disagio. Vedi foto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    W porządku, krótki czas dostawy, przegapiłem klip ciała i kawałek zgiętej aluminiowej wieżyczki, ale wyprostował się i wygląda dobrze = PUNC= kontroler działa, ale w środku brzmi trochę luźno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Samochód jest piękny nie daję 5 gwiazdek, ponieważ ciało jest bardzo kruche i nn znaleźć go w katalogu oprócz tego i przybył z pęknięcia z tyłu wtedy kilka elementów, które na Buggy zd wyścigi są w metalu na tym są plastikowe dla reszty z Kawałki metalu, silnika i esc piratów 3 bx 8e zamieniają się w pocisk

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Dzień dobry Paczka przybyła z usług jestem zawsze zadowolony w BG, że wysyłka trwa dłużej nie należy się tobie, ale na celni produkt jest jeden szczęśliwy raz po raz Pozdrawiam Ralfa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    I received today and the box and the body are badly damaged !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Dlaczego psia kość rozmiar jak 1.10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Piękne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$160.53
    • US$330.99
    • US$58.99
    • US$280.99
    • US$149.99
    • US$489.99
    • US$325.99
    • US$61.99
    • US$419.25
    • US$112.98
    • US$255.24
    • US$106.99
    • US$249.99
    • US$69.99
    • US$221.99
    • US$70.99
    • US$65.99
    • US$250.99