Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/08/2021

    .. To piękny letni kapelusz z ochroną UV. ...wszystko zgodnie z opisem produktu... Staranna budowa i szybka misja!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Dobra jakość i estetycznie zadowalający produkt. Po prostu nie podoba mi się taśma, którą zamierzam zastąpić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Good wide hat, for me better use during light rain, like little umbrella. And that way Works fine. In spite of vent openings you still sweat. Size 56, black.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Przedmioty zostały dostarczone przed przewidywanym terminem dostawy i były dokładnie zgodne z opisem. Dziękuję za szybką i skuteczną odpowiedź na mój zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Ten kapelusz dobrze sprawdza się w pracy na podwórku. Utrzymuje słońce z dala od twarzy i szyi, co pomaga zachować zimną krew. I wytrąca pot z oczu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    To nie mój rozmiar i nie musi się zmniejszać ani kurczyć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Za cenę całkowicie w porządku, chętnie ponownie....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    заказ получил сегодня вечером. качество отличное. спасибо большое.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Podoba mi się... lekka waga i dobrze utrzymała kształt po tym, jak go ręcznie wyprałam. Możesz go złożyć i włożyć do większej kieszeni bez zniszczenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Nice hat, the quality is not so high like the picture looks but it is fine.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.33
    • US$108.99
    • US$41.39
    • US$4.21
    • US$11.54
    • US$15.00
    • US$9.23
    • US$17.99
    • US$21.93
    • US$21.99