Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(78)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(78)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/06/2021

    Bardzo podstawowe, OK dla pieniędzy

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Bardzo dobre dla pieniędzy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Dyskretne i proste, ale skuteczne, aby uchwycić te ukryte chwile

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    W porządku, wciąż próbujemy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Obrazy są całkowicie rozmyte w ciągu dnia - zdjęcia w nocy nie są możliwe (patrz obrazek) - domyślnie lub nie działa poprawnie - całkowity zły zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Trochę kłopotliwe do zaprogramowania. Korzystna cena jest wyjaśniona przede wszystkim brakiem wymaganych baterii. Jeśli musisz je kupić, rozważ to. Ale jeśli masz już 18650 baterii Li-Ion (np. z odpowiedniej latarki), możesz zrobić rozsądne zdjęcia z tej okazji. Jest bez karty pamięci, ale z adapterem karty pamięci do USB. dostawa była bardzo szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Otrzymano 2 urządzenia w promocyjnej cenie, które zostały dostarczone w dobre lato w 16 dni w oryginalnych pudełkach w lekko owiniętym opakowaniu zewnętrznym, ale produkty są OK, Instalacja dwóch baterii Li- Ion 18650(3,7V/5000mAh), karty SD o pojemności 32 Gb oraz podłączenie kabla Micro-USB wysłanego po utworzeniu pliku czasowego. Txt", aby zainicjalizować zegar w korzeniu SD, i hop urządzenia działają idealnie, aby monitorować właściwość...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Dotarł bezpiecznie, choć opakowanie zewnętrzne było trochę zgniecione, ale nie uszkodziło samego produktu. Zainstalowane baterie i micro USB i potwierdzone, że kamera działa. Będzie ustawiony na parkingu jako kamera bezpieczeństwa pojazdu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Sehr gute Kamera mit ordentlichen Bildern. Funktioniert einwandfrei. Leider müssen die Akkus zusätzlich bestellt werden was aus der Beschreibung nicht eindeutig hervorgeht.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Pakowanie było dobre, a przedmiot dotarł w dobrym stanie, ale muszę powiedzieć, że jest to zabawka! Jakość budowy i wydajność produktu jest dobra w cenie, ale nie oczekuj niesamowitych zdjęć. Kupiłem trochę zabawy z moimi dziećmi, aby dowiedzieć się, co zwierzęta w lokalnym lesie i to zrobił pracę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft45 187
    • Ft9 515
    • Ft9 942
    • Ft5 151
    • Ft4 632
    • Ft43 211
    • Ft21 026
    • Ft14 915
    • Ft16 057
    • Ft4 963