Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(55)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(55)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 27/08/2020

    Przyjechali w samą porę na dostawę. Dobrze spakowana. Wszystko bardzo piękne i zrobiłam testy z kilkoma na morzu i świetnie pływały. Teraz musimy tylko złapać rybę. Kochałem je wszystkie ✌️.

    Komentarze
  • 05/05/2021

    Niezła jakość, ale jeszcze nie próbowałem. Umiarkowany czas wysyłki z Francji na Węgry. Dobre pakowanie.

    Komentarze
  • 11/02/2021

    Plastik. Nie polecałbym go na morze

    Komentarze
  • 11/12/2017

    싼 가격에 아주 훌륭 하다 나는 초보기 때문에 비싼 미노우는 필요치 않았다 낚시 가서 매일 분실하기 때문이지! 아주 만족 한다 작은것들은 무게가 가벼워서 멀리 던지지 못한다 쓸일이 별로 없을듯! 그래도 갯수가 많으니까 든든하다 아주좋다!

    Komentarze
  • 14/02/2019

    доставили за неделю до Уфы, качество воблеров на уровне. Посылка не помята, аккуратно упакована, все 56 штук на месте. Ждём лета для теста приманок. Рекомендую!

    Komentarze
  • 27/07/2018

    Llego mi pedido sin ningun inconveniente todo muy bien ahora solo falta estrenarlos saludos

    Komentarze
  • 27/01/2018

    good

    Komentarze
  • 13/04/2021

    det ser godt ud levering fra frankrig er ikke god der mangler oplysning til levering fra afsender

    Komentarze
  • 07/04/2021

    Moje zamówienie zostało wypełnione 32 dni później

    Komentarze
  • 01/02/2021

    Megérkezett hiánytalanul . Elég jól néznek ki...sok színvariáció . A müködésük , fogoságuk majd kiderül.

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,314
    • Ft4,026
    • Ft3,451
    • Ft3,451
    • Ft2,095
    • Ft2,299
    • Ft4,314
    • Ft705
    • Ft3,451
    • Ft2,012
    • Ft1,436
    • Ft2,130
    • Ft2,587
    • Ft2,176
    • Ft3,741
    • Ft1,724
    • Ft2,587
    • Ft18,128