Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(56)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/06/2020

    Dostarczać szybko i doskonałą jakość, przekracza oczekiwania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2018

    Gostei muito, faz o que promete, aconselho

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP1
    BR
    22/03/2018

    Usei e gostei muito desse amarrador de anzol. Muito prático

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2018

    Наче працює

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Ładna paczka, super szybka wysyłka. Jedyny problem, brak instrukcji po angielsku. Podręcznik jest na tak słabej jakości papierze, że nie można śledzić zdjęć. Winię za to producenta, a nie Banggooda. Moje ostatnie dwa zamówienia przyszły szybciej niż się spodziewałem. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2019

    Nel complesso si presenta molto bene, con una confezione veramente professionale. Ho acquistato un prodotto simile in un negozio di pesca in Italia e devi dire che non era ben fatto come questo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 6Blacx
    ID
    19/08/2018

    Products according to photos. Value plus bwt seller. One of the best sellers is according to me. Very responsive, communicative & cooperative! Totally recommended seller.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2018

    Das Gerät funktioniert einwandfrei. Damit wird es zum Kinderspiel Haken mit Schaufel an das Vorfach zu knoten. Ich bin regelrecht begeistert von diesem Gerätchen! Top! Kann es Jedem empfehlen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2018

    Agradeço á Banggood a rapidez e eficiência do meu pedido,chegou a encomenda em muito bom estado e com uma boa embalagem,recomendo aos meus amigos as compras nesta empresa; Luís Sebastião.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 718
    • Ft2 176
    • Ft7 265
    • Ft7 630
    • Ft15 722
    • Ft3 271
    • Ft10 894
    • Ft3 475
    • Ft3 991
    • Ft5 082
    • Ft5 082
    • Ft4 356
    • Ft3 579
    • Ft3 265
    • Ft7 262
    • Ft7 265
    • Ft12 709
    • Ft9 076