Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(94)
    • 5 Star(85)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-09 02:15:41

    looks like a good quality product Hoop nie die verf kom af nie sal hulle oor 2 weke in die Oranje Rivier probeer

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-31 07:05:16

    por error confirme la llegada del paquete. No puedo ver el número de seguimiento del paquete.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-24 18:36:27

    They look great. I have not used them yet. I will try and remember to repost after i have used them in the spring or summer.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-21 14:08:11

    The quality of these lures are good and the price is very affordable. Can't wait to go fishing!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-27 13:57:04

    ممتازة

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-08 17:09:42

    Good

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-20 09:20:06

    Perfect !!!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-06-04 06:13:55

    Good quality price, the lure are really small, the larger one is not bigger than a metal lure n°2. But they should work well with small predator fish.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-09 09:30:05

    Very nice! I have received more than i expected, they are very usefull for different kinds of fish: some are smaller, others are bigger. The only notice, it would be better if the hooks were a little smaller, but it is not critical. Thanks!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-04-30 13:46:44

    20 days to Croatia without shipinjg number. Bur I received this lures in excelent condition. Romorrow I do to fishing and I will try this lures!

    Komentarze
  1  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>