Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(106)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(106)
    • 5 Star(97)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/04/2021

    Zgodnie z opisem, ładnie i gładko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2017

    mašinica je odlična za ribolov na plovak. Idealna za korištenje tankih najlona zbog male špulne. Posledije dosta ležajeva tako da je zadovoljstvo pecati s njom. Možda je trebalo da bude ugodnija kugla na ručki jer je oblik malo nezgodan.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2018

    Ragazzi questo mulinello vale la pena veramente di essere acquistato, maneggevole, di ottima fattura e robusto. è fornito anche di custodia in modo tale da riporlo adeguatamente nella cassetta. lo consiglio per lo spinning

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2020

    Automatyczna recesja nie działa, wiosna chyba jest zbyt silna. Postaram się to zmienić lub skrócić, mam nadzieję, że to rozwiąże problem. Ogólnie wygląda w porządku według ceny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2017

    türkiyeden alış veriş yapcaklar gönül rahatlıyla yapın güvenilir bir site 14 ocak teslim gözüküyordu aralığın 21de elime ulaştı

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2017

    Produto nota 1000, chegou no prazo e veio como prometido. Muito bom pode comprar! Tem vídeo lá no canal pra quem quiser tirar algumas dúvidas :) https://youtu.be/DzlgXOMNbtk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2017

    Great Fishing reel. Looks very nice.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2017

    Всё соответствует описанию. Мягкое вращение. Отлично выглядит

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2017

    Very good quality for what you pay, metal spool and solid looking handle. Well worth it, thats why I'm ordering more.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2018

    but...it takes the same braid meters with 4000...... good quality for the price fast delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$36.96
    • US$25.99
    • US$12.97
    • US$29.36
    • US$50.81
    • US$23.99
    • US$157.49
    • US$12.69
    • US$98.16
    • US$36.95
    • US$70.44
    • US$42.72
    • US$36.95
    • US$59.93
    • US$37.33
    • US$26.40
    • US$25.24
    • US$11.40