Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.84 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(156)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1)
    • 5 Star(1)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Buon Prodotto

    2018-08-27 06:50:05

    Ho utilizzato questa esca per pescare in profondità, e devo dire che è ben fatta. Appena lo si mette in acqua, si accende il led e inizia a vibrare. Il led è molto utile per chi pesca nel tardo pomeriggio o in serata. Con questa esca ho pescato una bella Ricciola di 1 kg

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Très beau leurre

    2018-04-18 10:39:43

    Très beau leurre, travaille très bien dans l'évier pour le moment, j'espère qu'il va faire un heureux à la pêche cet été, il vibre et la lumière s''allume,

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    ZANLURE-1pc-12_5cm-40g-USB-Rechargeable-Swimbait-Twitching-LED-Fishing-Lure-Lifelike-Hard-Bait-p-1249612

    2018-10-19 15:02:01

    perfect packaging fast delivery the product corresponds to that described, I tried it at sea with these results. great price and it works great, I recommend it.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Very nice.

    2018-02-16 12:56:43

    After 20min. charge I have tasted the ZANLURE in water and it flashing in white color and wibrate periodicaly. Good quality.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-06-29 12:33:19

    supper mooie , ga ik proberen.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Fantástico

    2018-07-30 20:10:05

    Funciona muito bem é bem acabado e aparência de uma isca real vai ser sucesso na pescaria.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Led vibrating lures

    2018-03-29 02:45:33

    Yet to try and fish. The painting on the lure must improve. Neatly 🎁.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-04-30 03:57:59

    ottimo artificiale. Funziona. Da provare in acqua

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Zanlure luminoso

    2019-04-09 21:54:15

    llego en bunas condiciones gracias

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    fantastic lure

    2019-03-07 16:20:59

    Bigger and brighter than expected. very sharp hooks and it vibrates too

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 16  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>