Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/06/2021

    Looks better than the previous products bought Full wide display is available as I thought Tested inside yet to try in the Car Thanks BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    !!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2020

    Przybył dzisiaj i otwierając paczkę zauważyłem, że pieczęć nie jest naprawdę dobra, rzeczywiście już otwarta i prosta wstążka papieru. Następnie wewnątrz produktu był zapakowany całkiem dobrze, ale opakowanie było uszkodzone, jak widać na zdjęciach. Oczywiście, że nie jest to dobra prezentacja, spróbuję tego w dzisiejszych czasach i mam nadzieję, że to wszystko zadziała, nie chcę wyrzucać pieniędzy na coś, co może być uszkodzone. Miejmy nadzieję Przybyło dzisiaj i otwierając paczkę zauważyłem, że pieczęć nie była do końca doskonała, w rzeczywistości już otwarta i prosta taśma papierowa. Następnie w środku produkt był wystarczająco dobrze zapakowany, ale opakowanie zostało połamane, jak widać na zdjęciach. Z pewnością nie jest to dobra prezentacja, spróbuję w tych dniach i mam nadzieję, że wszystko działa, nie zmarnowałbym pieniędzy na coś, co może być uszkodzone. Miejmy nadzieję

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Bardzo dobry produkt jak opisano i wykonać zadanie. Dla pytających o zawartość opakowania, oto co jest w środku: - Lustro DVR (Android 8.1) - Kamera tylna - 6 metrów kabla AV (tylny kabel kamery) - Zestaw sprzętowy bezpiecznik z 2 bezpiecznikami (bateria & ACC) i gruntem. - Moduł GPS. - Bezużyteczny podręcznik użytkownika Uwaga: kamera ta może działać prawidłowo tylko wtedy, gdy jest przymocowana z zestawem sprzętowym do bezpieczników (uniknąć użycia zapalniczki) *** Dodatkowe *** Lusterko dvr jest wyposażone w: - Google Play, aby zainstalować dowolną aplikację. - Wbudowany w mikrofon, by nagrywać również audio. - Slot SIM do umieszczenia karty 4G Sim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Berfungsi w normie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Przybyło przed czasem. Teraz go zainstaluję. Wskazuję banggood dla zwinności i szybkości w dostawie, produkt był idealny. Obejmować zespół i do następnego zakupu,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Bardzo dobry w cenie ładny ekran, ale bardzo wolny procesor

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Świetna opcja podłączenia telefonu na stare radia, kamery działają dobrze i łatwo zainstalować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Świetny produkt, kamery jakości HD. Świetnie się sprzedaje. Jakość jest doskonała. Wszystkie funkcje dostępne w porównaniu do innych wymienionych produktów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$72.75
    • US$49.65
    • US$61.20
    • US$158.22
    • US$45.03
    • US$57.74
    • US$226.37
    • US$69.99
    • US$33.48
    • US$41.57
    • US$311.84
    • US$173.24
    • US$143.74
    • US$98.16
    • US$62.99
    • US$88.92
    • US$94.99
    • US$143.21