Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • good quality(15)
  • good product(12)
  • great price(11)
  • Wszystkie recenzje(453)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(113)
    • 5 Star(112)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-17 02:43:18

    Pas de surprise et de bonne qualité.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-06 14:50:43

    Obrigado , Banggood veio tudo perfeito grato.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-08-10 04:01:17

    ottimo

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-21 08:01:22

    Arriver rapidement.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-29 19:32:49

    Exactly as shown and works awsome in my dynamite charger. Thank you again banggood

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Using XT30 to Banana plug cable to charge my MJX Bugs 2 B2W batteries

    2018-01-08 09:18:18

    I am successfully using the XT30 to Banana plug (4mm) charging cable (12cm) with my MJX Bugs B2W batteries (7.4V, 1800mAh, 25C, LiPo) and my SkyRC Imax B6/AC V2 charger from Banggood. The Banana plug is directly inserted into the SkyRC charger and the XT30 connects to the battery. The balancing cable is also connected to the charger.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Cable de MUY BUENA CALIDAD

    2018-01-24 14:38:39

    El cable se ve de buena calidad y acabado no como otros mas baratos que los cables se aprecian mas malos. Los cables son mas gruesos como se puede apreciar en las fotos adjuntas donde comparo este con otro banana de los baratos. La entrega correcta y el sobre donde venia perfecto, ningún problema, recomiendo producto 100%..

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-05-16 17:43:37

    emballage un peut abîmé, mais pas de dommage à l’intérieur, il manquait quand même une entretoise nylon et un en soft mount, les vis ne sont pas de très bonnes qualités, j’en suis quand même assez content

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    xt30 to banana plug

    2018-02-02 10:25:51

    J'ai commandé cette adaptateur de charge pour pouvoir recharger mes batteries MJX bugs (3 et 6) sur un chargeur imax b6 l'adaptateur rempli parfaitement sa fonction il est de bonne qualité et semble solide. Je suis satisfait de mon achat comme toujours avec banggood

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    genial

    2018-11-13 04:39:59

    Buenos materiales y buen montaje se nota una calidad bastante lograda no es la mejor pero bien el cable un poco corto

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 46  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>