Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/04/2021

    Po pierwsze IT potrzeba tylko 14 das, aby dostarczyć do Niemiec. Po drugie, to najtańsze opakowanie 256GB OTG Stick, jakie widziałem. Tylko małe pudełko, które można zobaczyć na obrazkach. Bardzo słabe. Jego USB 3, ale i Po prostu Sprawdź to z H2testw Pisanie 14,7MB czytając 12.5MB, to jest OK dla mnie. Rozmiar Strafe'a to wystarczająco dużo miejsca dla danych, muzyki, filmów i innych. THX BG

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Przyszedł tydzień wcześniej i jest wspaniałym narzędziem do przechowywania i przesyłania plików. Przybył 1 godzinę temu i jest to świetna okazja do przechowywania i przechowywania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Review: The USB is ok. You just have to reformat it to be able to work it properly with the speaker or in the mobilephone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Funkcjonujący dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Świetny produkt, bardzo pomocny dla mnie bardzo go lubił

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    bom preço para 128gb e da para ligar diretamente telefone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Bardzo ładnie, pracuje przez telefon.. Ale wydaje się, że ma limit możliwości łączenia się z komórką. Po około 10gb danych, jest on w stanie rozpoznać kij, więc trzeba formatować. Ale na twoim laptopie, jeśli działa dobrze. Czasami wyświetla polecenie, aby sprawdzić, czy nie ma błędu i naprawić. Ale nadal działa dobrze..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Bardzo szybki i poręczny pendrive z metalowym korpusem. Może być podłączony do telefonu z Androidem, jak również do mojego laptopa z USB do mikroprocesorów USB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Musi mieć pendrive'a na wszystko... Komputer, telefon komórkowy, tablet! Wszystkie porty USB działają idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 113
    • Ft5 981
    • Ft5 984
    • Ft4 987
    • Ft3 837
    • Ft2 656
    • Ft10 439
    • Ft4 884
    • Ft4 984
    • Ft3 654
    • Ft8 082
    • Ft4 987
    • Ft4 984
    • Ft5 602
    • Ft3 069
    • Ft3 837
    • Ft5 316
    • Ft4 605